Η Lidl Κύπρου «κορυφαίος εργοδότης» για 3η συνεχόμενη χρονιά


Η Lidl Κύπρου, λίγο πριν συμπληρώσει δέκα χρόνια παρουσίας στη χώρα μας, βραβεύτηκε για 3η χρονιά ως Κορυφαίος Εργοδότης για το 2020 και στην Ευρώπη για 4η χρονιά.

 

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός Top Employers Institute εντόπισε και βράβευσε κορυφαίους εργοδότες από 119 χώρες και εδάφη σε 5 ηπείρους. Ανάμεσά τους, η εταιρία μας, η οποία διακρίθηκε για την υποστήριξη προς τους εργαζομένους της, τις αμοιβές και παροχές, την εταιρική κουλτούρα, αλλά και τις ευκαιρίες ανάπτυξης και εκπαίδευσης που τους προσφέρει.
Η διάκριση αυτή επιδεικνύει την αφοσίωση της εταιρίας στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και αποδεικνύει επάξια τον λόγο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες της χώρας για το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον.
Οι εταιρίες που λαμβάνουν την πιστοποίηση Top Employer επιδιώκουν να θέτουν τους εργαζομένους τους στο επίκεντρο της επιχειρηματικής τους δράσης και να εξασφαλίζουν για εκείνους ένα υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας.
«Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε ένα όλο και καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, συνεχίζοντας να επενδύουμε και να αναπτύσσουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας» , δήλωσε ο Σπύρος Κονδύλης, Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου.
Η Διεύθυνση της Lidl Κύπρου όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα επενδύσει περισσότερο από 100.000 ευρώ στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων της, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας εκπαιδευτικές δράσεις.
Ακόμη προγραμματίζει νέες προσλήψεις, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στην κυπριακή αγορά λιανεμπορίου µε στόχο να παραμείνει ένας εργοδότης επιλογής, σταθερός και υπεύθυνος. Σήμερα η εταιρία απασχολεί περισσότερους από 550 εργαζoμένους και προβλέπει να φτάσει τους 600 στο τέλος του έτους 2020.

Μάθετε περισσότερα στο:
www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy
www.instagram.com/lidl_cyprus
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
www.linkedin.com/company/lidl-cyprus



Κύριες Ειδήσεις





Translate »