Η “INFINITY” σκορπίζει λίγη χαρά σε άπορες οικογένειες της πόλης μας


Όταν ακούμε την λέξη Χριστούγεννα, σίγουρα όλοι έχουμε στο μυαλό μας εικόνες γιορτινές. Είμαστε δίπλα από το υπέροχα στολισμένο μας δέντρο, με την οικογένεια και τους φίλους μας, να τρώμε, να γελάμε και να ανταλλάζουμε δώρα και ευχές! Αυτή η μαγεία των γιορτών μας κάνει να ξεχνάμε, έστω και για λίγο, τα άγχη και τις δυσκολίες της καθημερινότητας μας.

 

Υπάρχουν όμως και συνάνθρωποι μας, που δεν μπορούν να νιώσουν αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα. Δεν μπορούν να ρίξουν λίγη χρυσόσκονη και να γίνουν όλα πιο ρόδινα. Για αυτούς τους συνανθρώπους μας, αυτές οι μέρες ίσως και να είναι λίγο πιο στενάχωρες γιατί αποτελούν μια υπενθύμιση για όσα δεν έχουν στη ζωή τους.

 

Αυτή τη χρονιά, τα Χριστούγεννα όλων μας θα είναι διαφορετικά. Πιο μελαγχολικά, λιγότερο λαμπερά και μακριά από αγαπημένα μας πρόσωπα. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Όλοι μαζί λοιπόν, καλούμαστε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε για να κάνουμε αυτές τις γιορτές λίγο πιο αισιόδοξες για κάποιους συνανθρώπους μας.

 

Η εταιρεία “Infinity”, μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, πρόσφερε 100 κουπόνια συνολικής αξίας €5000 από το κατάστημα Eponymo Fashion, σε άπορα παιδάκια από τέσσερα δημοτικά σχολεία της πόλης μας (Δημοτικό σχολείο Σωτήρως, Καμάρων, Δροσιάς και Περβολιών), για αγορά ειδών ένδυσης και υπόδησης.

 

Τα δώρα όμως δεν είναι μόνο υλικά αγαθά. Είναι η ένδειξη αγάπης, η λαχτάρα μας να κάνουμε κάποιον χαρούμενο, να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε. Γιατί η υγεία, η ζωή, η αγάπη και η ευτυχία, δεν αγοράζονται με χρήματα!

 

Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλει να περάσει η εταιρεία!

 

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και καλότυχο το 2021!!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »