Breaking News

Η Cyprus Airways και η Bulgaria Air ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους


Η Cyprus Airways και η  Bulgaria Air έχουν υπογράψει συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare). Μέσα από αυτή τη συνεργασία,  οι πελάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να ταξιδεύουν με Bulgaria Air από Λάρνακα προς Σόφια. Η συμφωνία θα επιτρέπει στη Cyprus Airways  να εκδίδει εισιτήρια με δικούς της κωδικούς πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Σόφιας.. Ταυτόχρονα, η Bulgaria Air θα εκδίδει εισιτήρια με δικούς της κωδικούς πτήσεων στις πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό και Τελ Αβίβ. Μελλοντικά και άλλοι προορισμοί θα ενισχύσουν τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

 

 

«Η δέσμευσή μας για επέκταση του δικτύου της Cyprus Airways ενισχύεται με τη συμφωνία μας με τη Bulgaria Air, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Σόφια και σύντομα και σε άλλους προορισμούς», δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω της σελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από την Κύπρο δωρεάν 8000 8111 ή από το εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

 

Σχετικά με την Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017.

 

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία  την επιθεώρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριο 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων .

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

 

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

Kiki Haida, +357 24 020 976,  kiki.haida@cyprusairways.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »