Η Πετρολίνα ενισχύει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο μέσω του #SupportCy


Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα πορεύεται ξανά μαζί με το Δίκτυο Υποστήριξης #SupportCy της Τράπεζα Κύπρου, με σκοπό την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Με κεντρικό μήνυμα εκστρατείας #stiMaxi για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, η Πετρολίνα φιλοξενεί στα πρατήρια, τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της κουμπαράδες από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2020, δίνοντας την ευκαιρία σε πελάτες, συνεργάτες και προσωπικό, να βοηθήσουν στον βαθμό που μπορούν.

Η εν λόγω ενέργεια της Πετρολίνα στοχεύει στη στήριξη του Αντικαρκινικού σε μια δύσκολη περίοδο, αφού λόγω της πανδημίας Covid-19 δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη ετήσια Πορείας Χριστοδούλας. Το γεγονός αυτό επηρέασε αρνητικά τους οικονομικούς πόρους του Συνδέσμου, τη στιγμή που τα έξοδα και οι ανάγκες για παροχή βοήθειας σε ασθενείς με καρκίνο συνεχίζουν όχι μόνο να υπάρχουν, αλλά και να αυξάνονται.

Υπενθυμίζεται ότι η Πετρολίνα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, συμπορεύτηκε με το Δίκτυο Υποστήριξης #SupportCy της Τράπεζας Κύπρου τον περασμένο Μάρτιο, συνδράμοντας στη μάχη ενάντια στα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία Covid-19, προσφέροντας καύσιμα για επαναπατρισμό Κύπριων πολιτών και εφοδιάζοντας με καύσιμα τα κινητά συνεργεία για παροχή εξυπηρέτησης/υποστήριξης ατόμων που δεν μπορούσαν να μετακινηθούν από την οικία τους και δεν είχαν υποστηρικτικό περιβάλλον για να τους προμηθεύει τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Η Πετρολίνα αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία τη διαχρονική της στήριξη στην κοινωνία και την οικονομία του τόπου, στη διάρκεια των 60 χρόνων της δραστηριοποίησής της.

Ας πορευτούμε, λοιπόν, μαζί με την Πετρολίνα, προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορεί για να βοηθήσει στο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »