Ζητούν επαναφορά ωφελημάτων ξενοδοχοϋπαλλήλων


Επαναφορά όλων των δικαιωμάτων και των ωφελημάτων των ξενοδοχοϋπαλλήλων όπως αυτά ίσχυαν πριν την αποκοπή τους το 2013 ζητά το Γενικό Συμβούλιο της συντεχνίας ξενοδοχοϋπαλλήλων της ΔΕΟΚ «ΑΛΛΑΓΗ», σύμφωνα με ανακοίνωση.

Σε έκτακτη σημερινή του συνεδρία σε σχέση με την κατάσταση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία το Γενικό Συμβούλιο της συντεχνίας αποφάσισε να καλέσει τους Συνδέσμους Ξενοδόχων όπως δείξουν καλή διάθεση (όπως έδειξε και το Συνδικαλιστικό κίνημα στις προηγούμενες ανανεώσεις) για άρση του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί.

Επίσης καλεί τις άλλες συντεχνίες του κλάδου σε πραγματική ενότητα για το καλό όλων των εργαζομένων στο κλάδο και πραγματική νομική ρύθμιση των συμφωνηθέντων για να σταματήσει η κοροϊδία των ξενοδόχων και οι μισθοί φτώχειας.

Ακόμη αποφάσισε να καλέσει την Υπουργό Εργασίας να μεσολαβήσει δυναμικά για την άρση του αδιεξόδου για το καλό της οικονομίας και του τόπου γενικότερα.

Η συντεχνία δηλώνει την ετοιμότητα της για δυναμικό αγώνα για τα δικαιώματα όλων των ξενοδοχοϋπαλλήλων στο κλάδο και απευθύνει ξανά κάλεσμα στις άλλες συντεχνίες για ενότητα και κοινό αγώνα για να κερδίσει ο ξενοδοχοϋπάλληλος την αξιοπρέπεια του που έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: stockwatch.com.cy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »