Breaking News

Ετοιμάζουν βαλίτσες για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα οι Κύπριοι (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή: alphanews.live

Φωτιά πήραν τα τηλέφωνα των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Μετά τις εξαγγελίες για άνοιγμα των αεροδρομίων, οι πράκτορες ετοίμασαν ήδη τα πρώτα ταξιδιωτικά πακέτα με το ενδιαφέρον των Κυπρίων να είναι ιδιαίτερα έντονο.

Σύμφωνα με τον Επίτιμο Πρόεδρο των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Άκη Κελεπέσιη, οι Κύπριοι ανυπομονούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά και έχουν “σπάσει” τα τηλέφωνα ζητώντας πληροφορίες.

Άκης Κελεπέσιης – Επίτιμος Πρόεδρος των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων
«Με έκπληξη παρακολουθούμε πόσα τηλέφωνα μας παίρνουν και στα κινητά για να ενημερωθούν κυρίως για τις απευθείας πτήσεις για τα ελληνικά νησιά. Αυτούς τους 3-4 μήνες οι Κύπριοι πεθύμησαν την Ελλάδα τους έλειψε. Έχουμε κυρίως πακέτα για ελληνικά νησιά με πολύ ελκυστικές τιμές.»

Τα ταξιδιωτικά πακέτα αρχίζουν από τον Ιούλη και μετά οπόταν και η Ελλάδα θα αρχίσει να δέχεται Κύπριους ταξιδιώτες.

Ενδεικτικά πενθήμερο πακέτο στη Ρόδο που περιλαμβάνει πτήση και ξενοδοχείο αρχίζει από €299 το άτομο. Οκταήμερο πακέτο στη Σκιάθο από €499 και Οκταήμερο πακέτο στο Ηράκλειο από €509.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ
5ημέρες Ρόδο —-> 299
8ημέρες Σκιάθο —-> €499
8ημέρες Ηράκλειο —> €509

Όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται λόγω κορωνοϊού, ο κ. Κελεπέσιης ανέφερε πως δεν είναι αποτρεπτικά αλλά ούτε δημιουργούν ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες. Απλά θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι πως ενδεχομένως να τους ζητηθεί να κάνουν τέστ, μόλις βγούν εκτός αεροσκάφους.

Άκης Κελεπέσιης – Επίτιμος Πρόεδρος των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων
«Τα αεροδρόμια έχουν ανακοινώσει πως ο κόσμος πρέπει να κινείται στα αεροδρόμια μόνο με γάντια και μάσκες και ότι θα γίνεται κάποια θερμομέτρηση. Η Ελλάδα έχει ανακοινώσει ότι θα κάνει κάποιους δειγματοληπτικούς ελέγχους για τέστ κορωνοϊού. Πρακτικά τα πράγματα δεν έχουν διαφοροποιηθεί πολύ σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι.»

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες άρχισαν να ετοιμάζουν και πακέτα για την Κεντρική Ευρώπη σε χώρες που επιτρέπονται τα ταξίδια και έχουν καλή επιδημιολογική κατάσταση.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »