Breaking News

Επαγγελματικό Συνταξιοδοτικό Σχέδιο από την Ancoria Insurance


Αξιοσημείωτες αποδόσεις για το πρώτο τρίμηνο του 2017

Η Ancoria Insurance Public Ltd ανακοίνωσε τις αποδόσεις των ταμείων του επαγγελματικού συνταξιοδοτικού σχεδίου Ancoria Pension Plan για το πρώτο τρίμηνο του 2017. Τα τρία επενδυτικά ταμεία του σχεδίου εξακολουθούν να καταγράφουν θετικές αποδόσεις (πατήστε εδώ),  συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κερδοφόρα απόδοση που πέτυχαν κατά το 2016.

Το Ancoria Pension Plan, έχοντας εντάξει στο πελατολόγιο του δεκάδες επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών, εδραιώνεται πλέον στην κυπριακή αγορά ως η αξιόπιστη λύση που αναζητεί η κάθε επιχείρηση που θέλει να προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό της ένα σύγχρονο συνταξιοδοτικό σχέδιο.  Χωρίς κανένα κόστος σύστασης και με σημαντικά φορολογικά οφέλη το σχέδιο παρέχει την ευελιξία στην κάθε επιχείρηση να προσαρμόσει το συνταξιοδοτικό σχέδιο στις δικές της ανάγκες ενώ παράλληλα επιτρέπει σε κάθε μέλος που συμμετέχει τη δυνατότητα επιλογής εξατομικευμένης επενδυτικής πολιτικής.

Το Ancoria Pension Plan διέπεται από τον Κλάδο VII του περί Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών Εργασιών και Άλλων Συναφών Θεμάτων Νόμου 38(I)2016: Κλάδος Διαχείρισης Ταμείων Ομαδικής Συνταξιοδοτήσεως.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »