Breaking News

Εμπλουτίζονται και πρασινίζουν οι παραλίες της Λάρνακας


Σειρά εμπλουτιστικών έργων για τις παραλίες της Λάρνακας ετοιμάζει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας σε συνεργασία με τον ΚΟΤ και Τοπικές Αρχές της Περιφέρειας με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών αλλά και της εικόνας των παραλιών της Λάρνακας.

 

 

 

Συγκεκριμένα, αυτή τη βδομάδα υλοποιήθηκε το έργο φύτευσης 200 φοινικόδεντρων στις παραλίες. Στόχος της δράσης είναι η βελτίωση της εικόνας των παραλιών της Λάρνακας, η ενίσχυση του πρασίνου και η δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος αλλά κυρίως ταυτότητας για τις παραλίες της Λάρνακας. Η φύτευση έγινε κατά μήκος του παραλιακού μετώπου Πύλας και Βορόκληνης, στην παραλία της οδού Τ. Μητσόπουλου, στον Φάρο στα Περβόλια και στην παραλία αετοσανίδων στους Σοφτάδες.

 

 

Άρτιας υποδομής γήπεδο beach volley & beach tennis κατασκευάστηκε στην παραλία LeBay στη Βορόκληνη. Ο Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για το Beach Volley της επαρχίας Λάρνακας κ. Μάριος Νικολαΐδης ανέφερε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο διαθέτει τις καλύτερες προδιαγραφές παγκυπρίως και μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιείται και για αγώνες. Στο εν λόγω γήπεδο έχει τοποθετηθεί εξαιρετικής ποιότητας άμμος που δεν σηκώνει σκόνη, γεωύφασμα στην υποδομή, πυλώνες με εύκολη μετατροπή από beach tennis σε beach volley και αντίστροφα και αγωνιστικό φιλέ κατάλληλο και για τα δύο αθλήματα.

 

 

Δημιουργία τεσσάρων υπαίθριων γυμναστηρίων με όργανα υψηλών προδιαγραφών που ήδη τοποθετήθηκαν στους παραλιακούς πεζόδρομους Βορόκληνης και Περβολιών. Πολύ σύντομα, υπαίθριο γυμναστήριο θα αποκτήσουν η παραλία Μακένζυ και η πλαζ του ΚΟΤ στην Πύλα.

 

 

Τοποθέτηση τεσσάρων συνθέσεων παιγνιδιών παραλίας. Οι πρώτες τοποθετήθηκαν στην παραλία Γιαννάδες ενώ αναμένεται σύντομα να εγκατασταθεί αντίστοιχη υποδομή στο Μακένζυ, στην Καστέλα και στην παραλία έναντι των ξενοδοχείων της οδού Τ. Μητσόπουλου.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »