Εμπλουτίζεται με ξένους κολοσσούς ο ξενοδοχειακός χάρτης της Λάρνακας


Πηγή: inbusiness.com.cy

Με boutique hotels και international brands ξενοδοχείων εμπλουτίζεται ο τουριστικός χάρτης της Λάρνακας. Οι νέες προσθήκες αφορούν, τόσο κυπριακές όσο και ξένες επενδύσεις, με μερικές εξ΄ αυτών να ετομάζονται να λειτουργήσουν εντός του 2023.

Ανάμεσά τους, το Holiday Inn Express, το πρώτο ρομποτικό ξενοδοχείο της Κύπρου, καθώς και άλλες αφίξεις κολοσσών του τομέα.

Το InBusinessNews παρουσιάζει τις μεγάλες ξενοδοχειακές και τουριστικές επενδύσεις που υλοποιούνται στη Λάρνακα.

  • Τέσσερα νέα ξενοδοχεία φέρνει ο Όμιλος Quality

Ό Όμιλος εταιρειών Quality μαζί με τους συνεργάτες του συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τον ξενοδοχειακό χάρτη της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, ετοιμάζουν τέσσερις νέες προσθήκες ξενοδοχείων, δύο εκ των οποίων θα δούμε εντός του του 2023.

Πρόκειται για δύο εγκαταλελειμμένα ξενοδοχεία στην Πύλα, το πρώην Stavros Hotel που θα φέρει το brand της Best Western και το πρώην Aris Hotel.

Τα δύο αυτά ξενοδοχεία θα αναβαθμιστούν πλήρως και θα λειτουργήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι ως αδειούχα διαμερίσματα πρώτης κατηγορίας.

Σημαντική επίσης άφιξη του Ομίλου εταιρειών Quality, αποτελεί το Holiday Inn Express που αφορά το πρώτο ρομποτικό ξενοδοχείο της Κύπρου και θα βρίσκεται στη λεωφόρο Μακαρίου. Οι κατασκευαστικές του εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Η τέταρτη προσθήκη της Quality, αφορά την ανέγερση υπερπολυτελούς μονάδας στη Βορόκληνη σε γη 15 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, που θα φέρει το όνομα μεγάλης αλυσίδας του εξωτερικού. Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2023.

 

 

  • Οι επενδύσεις της NCH Capital Inc. 

Εντός του νέου έτους αναμένεται εκτός απροόπτου ότι θα ξεκινήσουν και οι τέσσερις ξενοδοχειακές επενδύσεις της NCH Capital Inc. σε συνεργασία με στρατηγικούς της εταίρους.

Οι αναπτύξεις βρίσκονται στην Πύλα και περιλαμβάνουν το Troy Resort & Spa, το τετράστερο Beau Rivage Hotel & Residences και το πεντάστερο Floating Scapes.

Το Troy Resort & Spa αφορά μεγαλεπήβολη ανάπτυξη με συγκρότημα τουριστικών θερέτρων (Resort & Spa), που θα περιλαμβάνει οικιστικές και τουριστικές αναπτύξεις.

4401755879678586 image

Το Beau Rivage Hotel & Residences αφορά την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας και συγκροτήματος διαμερισμάτων τεσσάρων αστέρων.

4401756033496558 image

To Floating Scapes αφορά την ανάπτυξη ενός μεικτού τουριστικού χωριού πέντε αστέρων σε παραθαλάσσια έκταση γης 33.000 τ.μ.

Επιπρόσθετα, στα σχέδια της NCH Capital Inc. είναι η ανέγερση του ενός νέου boutique hotel στην περιοχή Αγίου Λαζάρου, που φέρνει την ονομασία St. Lazarus Hotel.

  • Mercure: Ο γαλλικός κολοσσός που καταφθάνει

Τη Λάρνακα επέλεξε για να λειτουργήσει την πρώτη του μονάδα στην Κύπρο, ο γαλλικός ξενοδοχειακός κολοσσός Accor Group με το γνωστό brand Mercure, ενώ πρόσφατα συνήψε συμφωνία με την Solaar Hospitality.

Η νέα μονάδα φέρει την ονομασία Mercure Beach Resort Larnaca και θα λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2023 στη Βορόκληνη.

 

 

  • Pallas Hotel: Το νέο boutique hotel

Την παλιά αίγλη της ιστορικής ομώνυμης πλατείας στο κέντρο της πόλης επιδιώκει να επαναφέρει το νέο ξενοδοχείο Pallas Hotel, που αναμένεται να λειτουργήσει εντός του 2023.

4401756382629034 image

Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο boutique hotel της πόλης, project που ανέλαβε η εταιρεία Nicolaides Group.

Διαβάστε εδώ: Νέο boutique hotel προσεχώς στη Λάρνακα (photos)

  • Parayialia Hotel: Το νέο τετράστερο στον παραλιακό Μενεού

Η Λάρνακα επίσης, πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο ξενοδοχείο εντός των ορίων Δήμου Δρομολαξιάς-Μενεού.

Συγκεκριμένα, στον παραλιακό δρόμο Μενεού θα ανεγερθεί το τετράστερο Parayialia Hotel.

Σημειώνεται ότι η ανάπτυξη βρίσκεται στο στάδιο των αδειοδοτήσεων με τις εργασίες να υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν εντός του 2023.

 

  • Radisson Beach Resort: Η πιο πρόσφατη προσθήκη

Τις πόρτες του άνοιξε για το κοινό τον Οκτώβριο του 2022 το Radisson Beach Resort, υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hotels.

Το τουριστικό θέρετρο βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή Βορόκληνης, σε βραβευμένη αμμώδη παραλία με γαλάζια σημαία και παρέχει όλες τις διευκολύνσεις και υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου.

4401756928012026 image

Διαβάστε εδώ: Οι πρώτες εικόνες του Radisson Beach Resort

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο Beach Resort του Ομίλου Radisson Hotel, ανά το παγκόσμιο.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »