Εκστρατεία ΥΠΑΜ και CNP Ασφαλιστικής κατά των οδικών συγκρούσεων


Για 5η συνεχόμενη χρονιά Υπουργείο Αμυνας και CNP Ασφαλιστική ενώνουν δυνάμεις τους κατά της μάστιγας των οδικών συγκρούσεων και στο πλαίσιο της συνεργασίας τους υλοποιούνται στοχευμένες δράσεις που αφορούν στην πρόληψη οδικών συγκρούσεων και στα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των εθνοφρουρών στο δρόμο.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουλίου 2020 στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS, με τη χορηγία της CNP Ασφαλιστικής, το Υπουργείο Αμυνας στο πλαίσιο της «Πολιτικής Θετικών Κινήτρων», επιβράβευσε με tablets δέκα εθνοφρουρούς οι οποίοι έκαναν συστηματική χρήση του Σχεδίου Δωρεάν Διακίνησης με Λεωφορεία από και προς τις Μονάδες τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2019 – Ιούλιος 2020.

Προσθέτει ότι «η σημαντική μείωση τροχαίων ατυχημάτων που σχετίζονται με τη μεταφορά στρατιωτών από και προς τα στρατόπεδά τους είναι η απόδειξη ότι τόσο η συγκεκριμένη δράση, όσο και όλες οι άλλες ενέργειες του ΥΠΑΜ για την επιμόρφωση των εθνοφρουρών σε θέματα οδικής ασφάλειας, είναι επιτυχημένη».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Υπουργός Αμυνας,  Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CΥPRUS INSURANCE HOLDINGS,  Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP Ασφαλιστική, Ανδρέας Κ. Στυλιανού.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »