Breaking News

Εθελοντική αιμοδοσία από την Quality Group


Η Quality Group ανταποκρινόμενη στην έκκληση του Κέντρου Αίματος Κύπρου, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στις 18 Ιουνίου 2021 στα Κεντρικά Γραφεία της στη Λάρνακα, υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και το Προσωπικό του Ομίλου Εταιρειών Quality, και συνεργαζόμενους οργανισμούς.

 

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη με το σύνθημα «Μαζί Γινόμαστε Αιμοδότες Ζωής» στην παρουσία του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, ο οποίος αναφέρθηκε στο υψηλό αίσθημα ανθρωπιστικής προσφοράς που χαρακτηρίζει την Quality Group με τις συνεργασίες και δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί στη Λάρνακα και ευρύτερα για την κοινωνία.

 

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει καθιερώσει ο όμιλος με την ενεργό συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού και της ομάδας εθελοντών που δημιούργησε, οι οποίοι εκφράζουν το όραμα του ομίλου για κοινωνική προσφορά.

 

Ενέργειες που προάγουν την υγεία είναι στην κορωνίδα του πλαισίου στρατηγικής ανάπτυξης του ομίλου που επικεντρώνεται σε στόχους για τη βιώσιμη ανάπτυξη και που μέσω του πυλώνα Quality Medical επενδύει εντατικά στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας που προσφέρει το Νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός» στη Λάρνακα.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »