Breaking News

Βύρας: Θωρακίσαμε την Λάρνακα με τη δημιουργία των αντλιοστασίων – Λύσαμε προβλήματα ουσίας!


Δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της πόλης μας. Με σκληρή δουλειά και πολύ απαιτούμενη οργάνωση ολοκληρώθηκαν τα Αντλιοστάσια. Κάθε χειμώνα οι βροχές ταλαιπωρούσαν τους δημότες μας και παρουσιάζονταν μια πολύ άσχημη εικόνα για την πόλη μας.
Οι περιοχές που κατασκευάστηκαν τα έργα διαχρονικά, κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου, με τις πρώτες βροχές παρουσιάζαν σοβαρά προβλήματα πλημμυρών και η λειτουργία των αντλιοστασίων αναμένεται ότι θα επιφέρει σημαντική βελτίωση.
Κατασκευάστηκαν λοιπόν τα #Αντλιοστάσια #S8 στην περιοχή ανατολικά της Λεωφόρου Αλέξανδρου Παναγούλη και βόρεια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και το αντλιοστάσιο #S9 στην περιοχή Σωτήρος. Το Έργο S9 περιλαμβάνει κατασκευαστικές εργασίες αγωγών όμβριων υδάτων στις οδούς Πετράκη Κυπριανού, Ευβοίας, Προδρόμου, Πατρών, Πριάμου, Ελευσίνος, Αναγεννήσεως, Πλαταιών, Πατρικίου Λουμούμπα, Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου ΙΙ, Λεοντίου Μαχαιρά, Αγίου Δημητρίου και Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου.
Σκοπός του Έργου είναι η συλλογή ομβρίων υδάτων και η διοχέτευση τους με βαρύτητα σε αντλιοστάσιο και από εκεί η μεταφορά των ομβρίων υδάτων με άντληση στο υπερυψωμένο κανάλι του Τμήμα Δημοσίων Έργων (κάτω από τη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού).


Κύριες Ειδήσεις





Translate »