Αfricanos Properties Developers: Συνεχίζει να κτίζει τα όνειρα σας στην πόλη μας


Η εταιρεία Africanos Property Developers Limited είναι μια οικογενειακή εταιρεία με 12 χρόνια ζωής που ειδικεύεται στην ανάπτυξη οικιστικών και εμπορικών ακινήτων στην πόλη και επαρχία Λάρνακας. Συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες παγκύπρια στον κλάδο της και το πελατολόγιο εμπεριέχει Κύπριους αλλά και ξένους αγοραστές.

Africanos Properties Developers

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κ. Αναστάσης Αναστασίου ο οποίος έχει μεταδώσει την εμπειρία και τις γνώσεις του στα κτηματικά στους 2 του υιούς , Θέμη και Παναγιώτη οι οποίοι με τη σειρά τους θα βοηθήσουν την εταιρεία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Σημαντικό στοιχείο για την εταιρεία είναι ότι στην πορεία της έχει ολοκληρώσει 40 οικιστικά έργα τα οποία έχουν πωληθεί και έχουν παραδοθεί τίτλοι ιδιοκτησίας.

Αυτήν τη στιγμή η εταιρεία έχει 2 έργα υπό κατασκευή στην πόλη της Λάρνακας με τις ονομασίες Mariam Suites και Salt Lake Residences εκ των οποίων το πρώτο έχει ήδη πωληθεί και το δεύτερο είναι το 50% διαθεσιμότητας. Τα 2 έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 30/07/2016 και 31/05/2017.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μπορείτε να κάνετε στην ιστοσελίδα www.africanosproperties.com

Mariam Suites

 

Salt Lake Residences

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »