Α. Σάντης: Γιατί η Λάρνακα αποτέλεσε μονόδρομο


Η εταιρεία NCH Capital Inc, επέλεξε τη Λάρνακα για να ρίξει αρκετά εκατομμύρια για τα τέσσερα έργα που ήδη βρίσκονται στα σκαριά και τα οποία αναμένεται ότι θα συμβάλουν καθοριστικά στη διαφοροποίηση του τουριστικού προφίλ της επαρχίας, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της NCH Capital Inc, Ανδρέας Σάντης.

Σε συνέντευξή του στη StockWatch η οποία ακολουθεί, ο κ. Σάντης, εξηγεί γιατί η Λάρνακα αποτέλεσε μονόδρομο στην επιλογή της NCH Capital Inc, για επέκταση και δημιουργία μεγάλων επενδύσεων.

Τονίζει ότι η Λάρνακα έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες παράλιες περιοχές της Κύπρου και η εταιρεία θα κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στα τεμάχια γης που αγόρασε στην παραλιακή περιοχή της Πύλας.

Στη συνέντευξή του ο κ. Σάντης, αναφέρεται αναλυτικά στα τέσσερα έργα που προωθεί η εταιρεία και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία υλοποίησης των αναπτύξεων, μια στην καρδιά της πόλης του Ζήνωνα και τρεις στο παραλιακό μέτωπο της Πύλας. Υποστηρίζει ακόμη ότι παρά την ενεργειακή κρίση, η εταιρεία δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τους σχεδιασμούς της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο STOCKWATCH.COM.CY



Κύριες Ειδήσεις





Translate »