Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας για Δημοτικούς Φόρους


Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου μπορεί να γίνεται η αποπληρωμή Δημοτικού Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας στη Λάρνακα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας ενημερώνεται το κοινό ότι «έχει αποσταλεί ο Δημοτικός Φόρος Ακίνητης Ιδιοκτησίας, η εξόφληση του οποίου γίνεται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη, σε όλες τις Τράπεζες και μέσω του διαδικτύου και της JCC μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020. Το κοινό καλείται όπως τακτοποιήσει τις οφειλές του προς το Δήμο Λάρνακας έγκαιρα και μέσα στα καθορισμένα χρονικά περιθώρια».

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη Λάρνακας είναι ανοικτό για το κοινό καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις οκτώ το πρωί μέχρι τη 13.30 το μεσημέρι, όπου γίνεται αποπληρωμή Δημοτικών Τελών, Αδειών, Προστίμων και Αποχετευτικών Τελών.

Στο Κέντρο υποβάλλονται και ενστάσεις που αφορούν τις συγκεκριμένες Φορολογίες, ενώ υπενθυμίζεται πως στα Κεντρικά Γραφεία του Δήμου Λάρνακας δεν γίνεται καμία αποπληρωμή φορολογιών και καμία ένσταση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “στο Κέντρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο των εργαζομένων όσο και του κοινού που προσέρχεται προς εξυπηρέτηση”.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως αποτείνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη στα τηλέφωνα 24653891, 24653892 και 24653893.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »