Ακόμα ένα στολίδι έρχεται να προστεθεί στην πόλη μας από την Africanos Property Developers (εικόνες)


Μετά απο το Mackenzy Heights Residences και το Saint Lazarus Residences ακόμα ένα στολίδι έρχεται να προστεθεί στην πόλη της Λάρνακας από την Εταιρεία Africanos Property Developers.

Το όνομα αυτού CITY FAMILY RESIDENCES και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην Οδό Σωτήρως 1, 50 μέτρα μακριά απο την υπεραγορά ΜΕΤΡΟ και με άμεση πρόσβαση σε όλες τις βασικές υπηρεσίες και μόλις 15 λεπτά περπάτημα από την παραλία των Φοινικούδων.

Η παρουσία Δημοτικού Θεάτρου, σχολείων, ιατρικών υπηρεσιών και υπεραγορών πλησίον του έργου καθιστά την τοποθεσία του ιδανική για οικογένειες και όχι μόνο.

Το νοτιοανατολικά προσανατολισμένο έργο 4 ορόφων, αποτελείται από ένα πολυτελές διαμέρισμα ανά όροφο, με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και ανεξάρτητο αποθηκευτικό χώρο ανά διαμέρισμα, με εξαίρεση το ρετιρέ στον 4ο όροφο το οποίο θα έχει 3 χώρους στάθμευσης. Τα μεγάλα παράθυρα σε συνδυασμό με τα γυάλινα μπαλκόνια δίνουν μια ξεχωριστή  αίσθηση στον χώρο.

Ξεχωριστή εμπειρία αποτελεί για τον ιδιοκτήτη του 4ου ορόφου η αποκλειστική πρόσβαση και χρήση  του roof garden στον τελευταίο όροφο του κτηρίου αφού έχει την δυνατότητα να απολαμβάνει την μαγική θέα της παραλίας των Φοινικούδων από ψηλά. Επίσης η χτισμένη ψησταριά όπως και  το μπάρ θα δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να φιλοξενεί φίλους και συγγενείς απολαμβάνοντας την μαγευτική εικόνα του ηλιοβασιλέματος της πόλης της Λάρνακας.

Το CITY FAMILY RESIDENCES σχεδιάστηκε κατόπιν εκτεταμένης μελέτης από μία ομάδα αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών και διακοσμητών εξωτερικού/εσωτερικού χώρου με χρόνια εμπειρίας στον τομέα τους. Σκοπός της ομάδας της εταιρείας Εταιρεία Africanos Developers είναι να προσφέρει το καλύτερο στον αγοραστή.

Η Εταιρεία καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 24-828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com, ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website μας www.africanosproperties.com

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »