Breaking News

Έπεσαν οι τίτλοι του τέλους για το ιστορικό Beau Rivage (video)


Πηγή: inbusiness.com.cy

Με την ολοκλήρωση των έργων κατεφάδισης του ιστορικού ξενοδοχείου «Beau Rivage» στην περιοχή της Πύλας ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του νέου μεγάλου έργου που υλοποιεί η NCH Capital Inc., μιας μεγάλης μεικτής ανάπτυξης που έρχεται για να αναζωογονήσει την ανατολική Λάρνακα και την ευρύτερη περιοχή.

Στον χώρο όπου μέχρι πρώτινος βρισκόταν το «Beau Rivage» θα ανεγερθεί-στο πλαίσιο της ανάπτυξης-καινούργια ξενοδοχειακή μονάδα, σε συνδυασμό με συγκρότημα διαμερισμάτων τεσσάρων αστέρων.

Την ολοκλήρωση των έργων κατεφάδισης του «Beau Rivage» γνωστοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος Δ. Βαλκανίων, Ελλάδας & Κύπρου της NCH Capital Inc., Ανδρέας Σάντης, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του νέου έργου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες κατεδάφισης είχαν ξεκινήσει στις 25 Οκτωβρίου του 2021.

Η νέα ανάπτυξη

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα(σ.σ. θα διαθέτει 120 δωμάτια) και το συγκρότημα διαμερισμάτων τεσσάρων αστέρων(σ.σ. 80 διαμερίσματα) που θα ανεγερθούν στον χώρο όπου βρισκόταν το Beau Rivage, αποτελούν έναν από τους τρεις πυλώνες τους οποίους διαλαμβάνει η υπό υλοποίηση συνολικού κόστους περίπου €200 εκατ., ανάπτυξη της NCH Capital Inc, η οποία αναμένεται να επιφέρει ολοκληρωτικό «lifting» στην περιοχή της Πύλας.

Συγκεκριμένα, πέραν του νέου ξενοδοχείου και των διαμερισμάτων στον χώρο του Beau Rivage, θα ανεγερθεί το «Floating Scapes», ένα μεικτό τουριστικό χωριό πέντε αστέρων σε παραθαλάσσια έκταση γης 33.000 τ.μ., η οποία βρίσκεται δίπλα στο πρώην ξενοδοχείο.

Επιπρόσθετα, θα υλοποιηθεί το έργο «TROY», ένα συγκρότημα τουριστικών θερέτρων (Resort & Spa), που θα περιλαμβάνει οικιστικές και τουριστικές αναπτύξεις.

Αναλυτικότερα, η προτεινόμενη ανάπτυξη, σε εμβαδόν 23.000 τ.μ., θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εμπορικές υπηρεσίες, όπως εστιατόρια, καφετέριες, φαρμακείο, πισίνες, Spa και γυμναστήριο, και θα περιλαμβάνει 280 διαμερίσματα.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »