Έναρξη εργασιών για το πενταώροφο οικιστικό έργο RIA COURT 72


Ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης επεκτείνει το  χαρτοφυλάκιο του με την έναρξη του πενταώροφου οικιστικού έργου RIA COURT 72.

 

Το RIA COURT 72 θα βρίσκεται στην οδό Χαράλαμπου Πατσίδη 7, στη νεόδμητη περιοχή του Νέου Νοσοκομείου Λάρνακας και θα διαθέτει 8 πολυτελή διαμερίσματα των δύο και τριών υπνοδωματίων με ευρύχωρο υπόγειο και ισόγειο χώρο στάθμευσης και άνετες αποθήκες.

 

Ο Όμιλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  ότι όλα τα διαμερίσματα του έργου έχουν πουληθεί και ευχαριστεί τους εκλεκτικούς του αγοραστές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην 48χρονη πορεία του.

 

Οι τίτλοι ιδιοκτησίας των RIA COURT 55 και RIA COURT 58 έχουν εκδοθεί
Υπενθυμίζει ότι οι τίτλοι ιδιοκτησίας των δύο έργων του RIA COURT 55 και RIA COURT 58 που έχουν παραδοθεί τέλος του 2018 έχουν εκδοθεί και καλεί τους αγοραστές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ομίλου για να διευθετηθεί ραντεβού για την επ’ ονόματι τους μεταβίβαση.

 

 

Όπως ανέφερε η διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου, Ρία Λειβαδιώτου υπάρχει η πεποίθηση ότι η περίοδος που διανύουμε δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη του 2013, κατά την οποία υπήρχε σημαντική έλλειψη ρευστότητας.

 

 

Τόνισε ακόμα ότι για τον μήνα Μάιο παρατηρήθηκε μια αυξημένη κινητικότητα από την εγχώρια αγορά και ο Όμιλος συνεχίζει δυναμικά με 9 έργα υπό ανέγερση.

Πρόκειται για τα RIA COURT 60-62-63-64-69-70-72,PYLA STAR VILLAS (38 πολυτελείς κατοικίες) και GOLDEN BAY DELUXE VILLAS (7 κατοικίες), ενώ βρίσκονται υπό μελέτη άλλα δέκα έργα.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »