Breaking News

Έκθεση “Get a Job!”


H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το δίκτυο EURES διοργανώνουν την έκθεση “Get a Job” τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στην Αγία Παρασκευή, 10:00-20:00. Η Έκθεση επιδιώκει να στηρίξει κυρίως τους άνεργους πτυχιούχους, αλλά και τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας.

Στην Έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις με διαθέσιμες θέσεις εργασίας από την Κύπρο και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή – συγκεντρωμένα και συντονισμένα – με μεγάλες εταιρείες του τόπου.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην Έκθεση επιχειρήσεις, όπως: Α. Ζorbas & Sons Ltd, Bernhard Schulte Shipmanagement (Cyprus) Ltd, Burger King, Caffe Nero, Costa Coffee, EY Cyprus, Social Space Academy, G.A.P. Vassilopoulos, Gloria Jean’s Coffees, KPMG, Logicom, Marks & Spencer, G4S Secure Solutions, McDonald’s, MTN, File Minders, Pizza Hut, Remedica, Axiom Consulting, SEGEA Ltd, UCLan Cyprus, Cartridge World Cyprus, CARDET, Point Nine, SuperNova Consulting, Unilever Tseriotis Cyprus, Vassos Eliades, P&P Ice Cream Group, First Names Group, Compass4U, Proto.io, PowerImage/MISCO Cyprus, PHC Franchised Restaurants, Eminentia Trading Ltd.

Επιπρόσθετα, στην έκθεση θα είναι παρόντες σύμβουλοι εργασίας του δικτύου EURES από Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Βέλγιο, Ρουμανία, Τσεχία, Ισπανία, Γαλλία και Σλοβενία, αλλά και δημόσιοι και ημικρατικοί οργανισμοί που προσφέρουν προγράμματα για εργασία, κινητικότητα  και νεολαία, όπως είναι το ERASMUS+, το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, EPSO-EU Careers, το Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων  και το Υπουργείο Παιδείας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Έκθεσης θα λειτουργήσουν και εκπαιδευτικά  εργαστήρια, τα οποία θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους φανούν χρήσιμες κατά την εξεύρεση εργασίας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν στην πράξη πώς να συντάξουν ένα δυνατό βιογραφικό, αλλά και πώς να προετοιμαστούν σωστά για την επόμενη συνέντευξη. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, και είναι δωρεάν.

Η Έκθεση απευθύνεται σε τελειόφοιτους μαθητές Λυκείου και Τεχνικών Σχολών, σε άνεργους πτυχιούχους και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, σε τελειόφοιτους πανεπιστημίων, κολλεγίων, Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και γενικότερα, σε όλους όσους αναζητούν εργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση, για τις εταιρείες και τους οργανισμούς που θα είναι εκεί και για να δηλώσετε συμμετοχή στα εργαστήρια πατήστε εδώ.

Οργανωτής: Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο
Συνδιοργανωτής: EURES
Ανάδοχος Φορέας: ΙΜΗ
Υποστηρικτής: Τράπεζα Κύπρου

Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΜΗ – 22505555, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »