Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη για την ασφάλεια στο Βασιλικό


Πηγή: inbusiness.com.cy

Ανά δεκαπενθήμερο ετοιμασία έκθεση καταγραφής της προόδου των εκκρεμούντων έργων στο Ενεργειακό Κέντρο στην περιοχή του Βασιλικού, αποφασίστηκε κατά τη σημερινή σύσκεψη στο Προεδρικό, της οποίας προήδρευσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε το θέμα της ασφάλειας του Ενεργειακού Κέντρου, καθότι πρόκειται για έργο υψίστης προτεραιότητας και στρατηγικής σημασίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Υπουργοί Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης,  υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι κοινοτήτων της περιοχής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που αναφύονται από τη δημιουργία του Ενεργειακού Κέντρου στην περιοχή και έδωσε σαφείς οδηγίες για επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης των έργων.

Κατά τη σύσκεψη, αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, όπως ανά δεκαπενθήμερο ετοιμάζεται έκθεση καταγραφής της προόδου των εκκρεμούντων έργων. Για κάθε τομέα θα ορισθεί υπεύθυνος έργου ο οποίος θα παρακολουθεί την πρόοδο και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι με μεθοδική και συλλογική συνεργασία διασφαλίζεται η αποτελεσματική υλοποίηση των αποφάσεων, ενώ οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων που παρευρέθηκαν στη σύσκεψη ευχαρίστησαν τον Νίκο Αναστασιάδη για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε αναφορικά με τις ανησυχίες που διατύπωσαν μετά την πυρκαγιά σε βιομηχανία της περιοχής, στις 11 Ιανουαρίου.Κύριες Ειδήσεις


Translate »