Τα Lidl Κύπρου δίνουν bonus €200.000 σε υπαλλήλους


Παράλληλα η εταιρία προσφέρει υποτροφίες σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Η Lidl Κύπρου διανύοντας 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο κυπριακό λιανεμπόριο, επιβραβεύει τους ανθρώπους της με έκτακτο χρηματικό πριμ ύψους €200.000 και ακαδημαϊκές υποτροφίες σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η χορήγηση της έκτακτης παροχής αφορά περισσότερους από 600 εργαζομένους, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το χρηματικό πριμ έρχεται σε συνέχεια της έκτακτης παροχής ύψους €200.000 που είχε δοθεί στους εργαζομένους της Lidl Κύπρου, ως επιβράβευση της αφοσίωσης τους εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Στη Lidl Κύπρου πιστεύουμε ότι η Ομάδα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχίας μας. Με αυτή την κίνηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε έμπρακτα τους ανθρώπους μας για την αφοσίωση και τη δέσμευσή τους», δήλωσε ο Σπύρος Κονδύλης, Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου.

Υποτροφίες έως και 75% σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 

Παράλληλα, η Lidl θέτοντας τους εργαζομένους στο επίκεντρο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικές δράσεις, με σκοπό να εξασφαλίσει ένα υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας. Σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η εταιρία εξασφάλισε για τους εργαζόμενους αλλά και τα παιδιά τους υποτροφίες έως 75% σε επιλεγμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.   Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους, φοιτώντας δια ζώσης ή εξ αποστάσεως. Με βασικές αρχές λειτουργίας τη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη  η Lidl στοχεύει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στη χώρα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της ως Top Employer.Κύριες Ειδήσεις

Translate »