Παρουσίασαν τη συνεργασία τους Ανόρθωση και Cablenet


Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της συνεργασίας ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Cablenet πραγματοποιήθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, ανέφερε τα εξής: «Θέλω να εκφράσω την εκτίμηση και την ευχαρίστηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε η cablenet να συμπορευθεί με την Ανόρθωση. Για να δημιουργήσουμε μια συνεργασία που θα έχει οφέλη και για τους δυο οργανισμούς. Θέλω να τονίσω ότι σε μια περίοδο που οι ποδοσφαιρικές εταιρείες και τα σωματεία αντιμετωπίζουν δυσκολίες, η παρουσία και η αρωγή εταιρειών όπως η cablenet είναι τεράστια, για αυτό θέλω να καλέσω τους Ανορθωσίατες να ανταποδώσουν αυτή την στήριξη. Θεωρώ αδιανόητο εμείς οι Ανορθωσιάτες που ξέρουμε και τιμούμε τις φιλίες να μην συνδεθούμε με αυτή την εταιρεία όχι μόνο για να παρακολουθούμε αλλά και να στηρίζουμε. Ακριβώς επειδή είναι ο μεγάλος μας χορηγός και επειδή αν δει κάποιος το πακέτο προσφορών της είναι πιο ποιοτικό από τις άλλες εταιρείες».
Ο εκπρόσωπος της Cablenet, Περικλής Θεοδωρίδης, από πλευράς του, τόνισε: «Αρχίζει μια νέα σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και συνεργασίας. Στόχος μας να στηρίζουμε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται στην Ανόρθωση και θα είμαστε διπλά σε αυτή την διοίκηση. Έχουμε διαπιστώσει πως η νέα διοίκηση δουλεύει με επαγγελματισμό. Ευχαριστούμε το μάρκετινγκ και την εταιρεία που μας εμπιστεύτηκε και ελπίζουμε να έχουν μια καλή πορεία φέτος. Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, κάλο είναι να στηρίζουν αυτούς που το στηρίζουν. Προγραμματίζονται διάφορες πρωτοβουλίες από κοινού με την Ανόρθωση για τον κόσμο».Κύριες Ειδήσεις


Translate »