Νέα καμπάνια από την Coffee Island


Η τεχνογνωσία και η επιστημονική προσέγγιση του καφέ

Μία ολόκληρη επιστήμη κρύβεται πίσω από ένα καφέ Coffee Island. Μέσα από αυτό το σκεπτικό, η νέα εκστρατεία επικοινωνίας της γνωστής αλυσίδας καφεκοπτείων, ήρθε να γεμίσει όμορφες εμπειρίες, αρώματα και γεύσεις.

H εκστρατεία, χρησιμοποιεί διαφορετικά catchy μηνύματα σε διάφορα μέσα, τα οποία χωρίζονται σε 2 μέρη:  Στο «Εσύ» και το «Εμείς». Το «Εσύ», μεταφέρει την εμπειρία που έχει ο καταναλωτής μέσα από ένα καφέ Coffee Island, ενώ το «Εμείς» έρχεται να συνδέσει αυτή την εμπειρία με την τεχνογνωσία και την επιστημονική προσέγγιση της εταιρείας προς τον καφέ.

Η εκστρατεία η οποία θα είναι συνεχής σε διάρκεια, τρέχει με ραδιοφωνικές, υπαίθριες, έντυπες και digital διαφημίσεις, bus branding, in-store branding αλλά και διάφορες προωθητικές ενέργειες που υπόσχονται να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες μοναδικές εμπειρίες και στιγμές Coffee Island.

Την εκστρατεία δημιούργησε για την Coffee Island, η πάντα δημιουργική ομάδα της DeLeMa McCann Cyprus, η οποία κέρδισε το account μετά από διαγωνισμό.Κύριες Ειδήσεις

Translate »