Breaking News

Plus Properties: Σε χαλαρή διάθεση με θέα την αλυκή και το ηλιοβασίλεμα


Η εταιρεία συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία στον τομεά των ακινήτων στην πόλη μας και την Κύπρο γενικότερα.

 

 

Σε χαλαρό κλίμα παρέα με καλούς συνεργάτες και φίλους η εταιρεία παρουσίασε την Πέμπτη το απόγευμα το υπο ανέγερση έργο της στην περιοχή Δροσιάς, PLUS 9 RESIDENCE. Η εταιρεία στα πλαίσια των προωθητικών της ενεργειών διοργάνωσε cocktail party στο roof garden του έργου, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην περιοχή Δροσιάς, πλησίον του κυκλικού κόμβου Φανερωμένης.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πανοραμική θέα του έργου που συνδυάζει την περιοχή αλυκών και Σταυροβουνίου. Πρόκειται για οικιστικό έργο 6 διαμερισμάτων 2&3 υπνοδωματίων μετα τα ρετιρέ να συνδυάζουν roof garden με μια μοναδική θέα, χαλαρώνοντας παράλληλα από τους καθημερινούς ρυθμούς.

 

Στην ομιλία του ο κ. Georges Chehwane, Πρόεδρος της Plus Properties, δήλωσε ‘’ότι πιστεύει στο ελπιδοφόρο μέλλον της Κύπρου, εστιάζοντας στους βασικούς παράγοντες που προσελκύουν ξένες επενδύσεις στο νησί. Συνέχισε αναφέροντας ότι πιστεύει πολύ στη Λάρνακα, την οποία χαρακτήρισε ‘’Την υποσχόμενη πόλη’’ και ότι θα συνεχίσει να προωθεί την πόλη σε πιθανούς επενδυτές’’.

 

 

Επίσης η εταιρεία παρουσίασε τη στρατηγική συνεργασία με 3 μεγάλους τραπεζιτικούς οργανισμούς της Κύπρου (Τράπεζα Κύπρου, AstroBank & Societe Generale Bank – Κύπρου)    μέσω της οποίας οι πελάτες της εταιρείας θα έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, για στεγαστικά δάνεια με πολύ ανταγωνιστικά επιτόκια και παρουσίασε τα προγράμματα που προσφέρονται από αυτές.

 

 

H εταιρεία Plus Properties Cyprus είναι η πρώτη Λιβανέζικη εταιρεία στο χώρο της ανάπτυξης γης που δραστηριοποιήθηκε στην Κύπρο. Με έδρα τη Λάρνακα, η εταιρεία ξεκίνησε τις εργασίες της πριν από 4 χρόνια και ήδη έχει ολοκληρώσει και έχει σε εξέλιξη 25 έργα σε Λάρνακα και Λεμεσό, ενώ σχεδιάζει να αναπτύξει τις εργασίες της στη Λευκωσία και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Επίσης η εταιρεία έχει ξεκινήσει τις εκδόσεις τίτλων ιδιοκτησίας σε πελάτες της.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην οδό Χριστοφίδη και μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο  77 770103 ή στην ιστοσελίδα www.pluspropertiescyprus.com 

 

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό 

   

Image may contain: house, sky, outdoor and text



Κύριες Ειδήσεις





Translate »