ΜΤΝ: «Y’ello Digital Rooms» σε κέντρα νεότητας


Εκπαιδεύει το κοινό για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Για 10η συνεχή χρονιά, η ΜΤΝ με το εθελοντικό πρόγραμμα του Ομίλου ΜΤΝ «21 Days of Y’ello Care», δημιουργεί και προσφέρει έμπρακτα στην κοινωνία. Για 21 συνεχόμενες ημέρες, το προσωπικό της ΜΤΝ θα εργάζεται εθελοντικά για ένα κοινωφελή σκοπό.

Φέτος, η ομάδα της ΜΤΝ θα εργαστεί για την δημιουργία χώρων μελέτης «Y’ello Digital Rooms» σε Κέντρα Νεότητας καθώς και για την σωστή εκπαίδευση του κοινού για την χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας.

Το πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care ξεκινά την 1η Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουνίου κάθε χρόνο. Οι ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν μέσω του προγράμματος φέτος, περιλαμβάνουν την δημιουργία χώρων μελέτης «Y’ello Digital Rooms” μέσα σε συγκεκριμένα Κέντρα Νεότητας στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Ελεύθερη Αμμόχωστο. Οι εργασίες που θα διενεργηθούν για τη δημιουργία των «Y’ello Digital Rooms» είναι μεταξύ άλλων καθαρισμός, μπογιάτισμα, επίπλωση και διακόσμηση. Τα «Y’ello Digital Rooms» θα στελεχωθούν με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tablets, έτσι ώστε τα άτομα της κοινότητας να μπορούν να μελετούν και να ενημερώνονται ψηφιακά.

To πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει επίσης εκπαίδευση του κοινού για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου, έτσι ώστε να πλοηγούνται με ασφάλεια και να επωφελούνται στο μέγιστο από τα οφέλη της τεχνολογίας.

Η ενέργεια γίνεται σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας, ο οποίος αποτελεί τον κεντρικό συντονιστικό φορέα των Κέντρων Νεότητας. Τα Κέντρα Νεότητας είναι εθελοντικές κοινοτικές οργανώσεις νέων που προσφέρουν δημιουργική απασχόληση, πληροφόρηση και ψυχαγωγία στους νέους.

Με το πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care η ΜΤΝ για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύει ότι θέτει την ευημερία της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται ως προτεραιότητα, επιλέγοντας ενέργειες που στόχο έχουν την σωστή χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου από το κοινό, έτσι ώστε να επωφελούνται με ασφάλεια όλες τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.Κύριες Ειδήσεις

Translate »