Λούης Δημητρίου: Θα μας βρείτε μπροστά σας…είστε ανίκανοι


Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χτες με άμεση ισχύ από το Υπουργείο Υγείας ξεσήκωσαν θύελα αντιδράσεων ακόμη μια φορά από την κονωνία αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο. Βλέποντας τα κρούσματα να αυξάνονται μέρα με τη μέρα ενώ πολλές επιχειρήσεις σταμάτησαν να λειτουργούν πολλοί επιχειρηματίες προσπαθούν να αντέξουν και να επιβιώσουν. Από την άλλη το κράτος παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχει περιέλθει η οικονομία μας δεν κάνει ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ όσο αναφορά τις υποχρεώσεις προς αυτό (κοινωνικές ασφαλίσεις, Φ.Π.Α, Φόρο εισοδήματος) με αποτέλεσμα επιβαρύνει περισσότερο τις επιχειρήσεις.

 

Με ανάρτησή του στα ΜΚΔ ο επιχειρηματίας Λούης Δημητρίου (ιδιοκτήτης NIPPON) εξαπολύει τα πυρά του σε σχέση με τους χειρισμούς ττων επιδημιολόγων και του Υπουργείου Υγείας :

”Ακούγοντας καθημερινά τον Κύριο Καραγιάννη και τους υπόλοιπους από τη συμβουλευτική ομάδα ακούμε μια άκρους παραλήρημα της λογικής. Από όλα, όσα λένε δεν βγάζεις νόημα.

Εκτιμώντας την προσπάθεια να βοηθήσουν σε αυτήν την πανδημία έχασαν στην πορεία τον προσανατολισμό τους. Απέτυχαν παταγωδώς όλοι μηδενός εξαιρουμένου και έχουν φέρει την καταστροφή. Στα καταστήματα δεν πιάνεις, στην υπεραγορά δεν πιάνεις, στο πολυκαταστήματα δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ αντιθέτως στα εστιατόρια και σε άλλες παρομοίας φύσης εργασίες είναι πολύ επικίνδυνες. Δεν είναι ντροπή να παραιτηθείτε όσοι μπλέκεστε σε αυτήν την κατάσταση και πρώτος πρέπει ο υπουργός υγείας να δώσει την παραίτηση του για το καλό του τόπου.

Κινούμαστε με αγωγές εναντίον σας και σύντομα θα μας βρείτε μπροστά σας. Εκεί να δούμε τις φτηνές σας δικαιολογίες και αν η δικαιοσύνη στην Κύπρο θα φανεί αξία των περιστάσεων. Έχουμε χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μας απέναντι σας και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε πίσω στις δουλειές σας και να μην ξανασχοληθειτε.

Δεν σας πέρνα γιατί η ανικανότητα σας έχει καταστρέψει τον τόπο αυτό. Σύντομα θα μας βρείτε μπροστά σας με επιχειρήματα που δεν θα μπορείτε να απαντήσετε”.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »