Η Megabet Plus σε στέλνει στον τελικό του Champions League


Οι πελάτες της ιστοσελίδας megabetplus.com.cy έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στην 1η Ιουνίου 2019 στον διαγωνισμό “Mega Prize”.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι μέχρι την 20/05/2019 είναι εγεγγραμμένοι πελάτες στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cyO κάθε λαχνός θα συμπεριλαμβάνει το μοναδικό αριθμό λογαριασμού του παίκτη και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με χαρτάκια σε κληρωτίδα.

 

Δώρα της κλήρωσης
Δύο πακέτα για το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2019. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο και η είσοδος για το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για ένα άτομο.

Όροι & Προϋποθέσεις

– Ο διαγωνισμός ισχύει έως 20/05/2019 στις 23:59.
– Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι για την περίοδο μέχρι την 20/05/2019 είναι εγεγγραμμένοι πελάτες στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy.
– Στη προωθητική ενέργεια δικαιούνται να λάβουν μέρος μόνο πελάτες με έγκυρο λογαριασμό εγγραφής στο www.megabetplus.com.cy και αριθμό τηλεφώνου.
– Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μεσω email/τηλεφωνικά στους αριθμούς που καταχώρησαν.
– Οι νικητές δίνουν το δικαίωμα στην εταιρεία να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία του σε βίντεο και φωτογραφικά υλικά που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τη κάλυψη της προωθητικής ενέργειας.
– Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε νικητής δεν προσέλθει εντός πέντε (5) ημερών, από την μέρα που ανακοινώθηκαν οι νικητές στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com, για να παραλάβει το έπαθλο ή ενώ ειδοποιηθεί αρνηθεί την παραλαβή του ή διαπιστωθεί ότι δε συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις συμμετοχής, τότε ακυρώνεται.
– Απαγορεύεται η συμμετοχή ατομών κάτω των 18 ετών.
– Συμμετοχή στο πρόγραμμα συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων του διαγωνισμού.
– Η προωθητική ενέργεια μπορεί να αλλάξει ή να τερματιστεί χωρίς προειδοποίηση.

 Κύριες Ειδήσεις


Translate »