Η Eταιρεία Africanos Property Developers ανακοινώνει ότι οι εργασίες εκσκαφής για την ανέγερση του νέου έργου “PARK VIEW RESIDENCES” βρίσκονται ήδη υπό εξέλιξη


Η Eταιρεία Africanos Property Developers συνεχίζει να δίνει το παρόν της και για την χρονιά 2020 με ένα ακόμα έργο της το PARK VIEW RESIDENCES. Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εξασφαλίστηκαν όλες οι σχετικές άδειες η Εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι εργασίες εκσκαφής για την ανέγερση του νέου έργου “PARK VIEW RESIDENCES” βρίσκονται ήδη υπό εξέλιξη και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για την ολοκλήρωση του έργου εντός του πρώτου εξαμήνου του 2021.

 

Το έργο βρίσκεται στην νεοαναπτυσσόμενη περιοχή της Μαρίνας της Λάρνακας λίγα μόλις λεπτά απο το κέντρο της πόλης με εύκολη πρόσβαση τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και σε κύριους αυτοκινητόδρομους προς Λευκωσία, Λεμεσό και Αμμόχωστο. Η πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες είναι εξίσου εύκολη αφού η περιοχή στην οποία ανεγείρεται το έργο είναι κοντά σε σχολεία, υπεραγορές και δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα.

Το τετραόροφο αυτό πολυτελές έργο αποτελείτε απο δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων ανα όροφο με. Τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου επωφελούνται με την δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης του roof garden και της μοναδικής πολυτέλειας που αυτό προσφέρει. Όλα τα διαμερίσματα παραδίδονται με ένα χώρο αποθήκευσης και ένα χώρο στάθμευσης.

Το PARK VIEW RESIDENCES έχει σχεδιαστεί από την ομάδα της Africanos Developers και έχει μελετηθεί από τους επαγγελματίες αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές με χρόνια πείρας στον χώρο.

Στο έργο αυτό όλα τα διαμερίσματα έχουν ήδη πωληθεί και οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς για να παραδοθεί στους νέους ιδιοκτήτες του εντός των χρονικών πλαισίων.

Η Εταιρεία διαθέτει ακόμη οκτώ (8) έργα τα οποία είναι υπό ανέγερση και σχεδιασμό, τρία (3) εκ των οποίων αναμένετε να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του 2020 και τα υπόλοιπα έργα το τέλος 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Developers, η Εταιρεία προσκαλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο +357 24-828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com  ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της.

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »