Η Εταιρεία AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS ανακοινώνει την έναρξη εργασιών εκσκαφής για την ανέγερση του νέου Έργου CITY MARINA RESIDENCES


Της Ευαγγελίας Κυριάκου

 

Η Εταιρεία Africanos Property Developers συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρόν της και την χρονιά 2021 με τρία έργα της στην περιοχή της Νέας Μαρίνας Λάρνακας.

 

Τα έργα αυτά είναι το CITY MARINA RESIDENCES, το Marina View Residences και το Marina Panorama Residences. Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εξασφαλίστηκαν όλες οι σχετικές άδειες, η Εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι εργασίες εκσκαφής για την ανέγερση του CITY MARINA RESIDENCES βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για την ολοκλήρωση του έργου περί τα τέλη του 2022.

Το τετραώροφο αυτό οικοδόμημα αποτελείται από δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων ανά όροφο, ενώ παράλληλα τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου επωφελούνται με την αποκλειστική χρήση του «roof garden» , και τη πανοραμικής θέας τόσο της πόλης, όσο και της Νέας Μαρίνας, που αυτά  προσφέρουν. Όλα τα διαμερίσματα παραδίδονται με ένα χώρο αποθήκευσης και ένα χώρο στάθμευσης.

 

Το City Marina Residences έχει σχεδιαστεί από την ομάδα της Africanos Property Developers και έχει μελετηθεί από επαγγελματίες αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές με χρόνια πείρας στον χώρο.

Για την διαθεσιμότητα και χάρτη της περιοχής πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

 

CITY MARINA RESIDENCES

 

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το 50% των διαμερισμάτων έχουν ήδη πουληθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:00 -17:30 για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: directors@africanosproperties.com .Κύριες Ειδήσεις

Translate »