Δωροκουπόνια στους κατοίκους του Μαρί προσέφερε η εταιρεία VTT Vasiliko


Δωροκουπόνια συνολικής αξίας 7 χιλιάδων ευρώ, προσέφερε στην Κοινότητα Μαρί η εταιρεία VTT Vasiliko Ltd (VTTV), ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. 

 

Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρεται ότι «τα κουπόνια στην Κοινότητα Μαρί συνολικής αξίας  7 χιλιάδων ευρώ, δόθηκαν στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τους κατοίκους της περιοχής όσο και τις τοπικές επιχειρήσεις. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, η οποία από το 2012 προσφέρει στους κατοίκους της Κοινότητας, κατά την εορταστική περίοδο, δωροκουπόνια που μπορούν να εξαργυρώσουν σε τοπικές επιχειρήσεις».

Προστίθεται ότι «κάθε δωροκουπόνι αξίζει €50 και μπορεί να αξιοποιηθεί για την αγορά ειδών ένδυσης και υπόδησης, τροφίμων καθώς και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Τα κουπόνια θα διαμοιραστούν σε όλα τα μέλη της Κοινότητας μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Τριμυθούντος (Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος Μαρί) και του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαρί».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV Γιώργος Παπαναστασίου σε δηλώσεις του ανέφερε πως «η  ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αποτελεί προτεραιότητα για τη VTTV. Είναι μεγάλη μας χαρά να μπορούμε αυτές τις άγιες μέρες να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας, δίνοντας παράλληλα ώθηση στην τοπική οικονομία».

 

Πηγή:KYΠEΚύριες Ειδήσεις

Translate »