Ακόμη ένα απευθείας δρομολόγιο από την TUS


Επεκτείνει τη δυναμική της παρουσία στην Ελλάδα η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways προσφέροντας ένα νέο απευθείας δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρνακα.

Αυτός θα είναι ο τέταρτος προορισμός της εταιρείας στην Ελλάδα, ύστερα από τους ήδη υπάρχοντες σε Αθήνα, Ιωάννινα, και Αλεξανδρούπολη.

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στο τέλος Μαρτίου, με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Τη Δευτέρα η προγραμματισμένη πτήση θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 10:50, την Τετάρτη στις 20:00, την Παρασκευή στις 21:50 και το Σάββατο στις 13:30.

Οι πτήσεις της εταιρείας θα εκτελούνται από δύο νέα αεροσκάφη Fokker jets, τα οποία προστέθηκαν στον αυξανόμενο στόλο της πρόσφατα.

Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη προς κράτηση είτε μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων είτε μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας www.tusairways.com.

Η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.Κύριες Ειδήσεις

Translate »