Breaking News

Mε μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Blu Diamond Fashion Show


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ το Blu Diamond Fashion Show  στο  Q Blue Plaza του νέου ξενοδοχείου Radisson Blu.  Η επίδειξη που όλοι περιμέναμε ήταν φαντασμαγορική και μοντέρνα διάρκειας έξι ωρών όπου παρουσιάστηκαν collection διαφόρων οίκων με επίκεντρο τα νυμφικά από σχεδιαστές υψηλών προδιαγραφών σε μοναδικές εμφανίσεις.

 

 

Συμβαίνει τώρα στο Q Blu Plaza… Blu diamond fashion day

Posted by City of Larnaka on Sunday, November 25, 2018

Οι προβολές ήταν πολύ-προσανατολισμένες και κάλυψαν  κάθε ηλικία, γούστο και στυλ αλλά κυρίως ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Την επίδειξη παρακολούθησε πέρα από 2000 κόσμος.

Τόσο η διοργάνωση όσο και ο ξεχωριστός εσωτερικός χώρος του Q Blu Plaza δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που συναντάς στο εξωτερικό και όσοι ήταν παρόν απόλαυσαν  μια επίδειξη μόδας πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πόλης μας.

Μπουτίκ από όλη την Κύπρο  παρουσίασαν τις νέες συλλογές τους, οι σχεδιαστές είδαν τις υπέροχες δημιουργίες τους και η νυφική ​​παράσταση έμπνευσε το κοινό  με εντυπωσιακά εσώρουχα και κοστούμια γάμου.

 

 

Mέγα Χορηγοί της Blu Diamond Fashion ήταν η εταιρεία Dex-Tek Group η οποία παρουσίασε το νέο της μεγάλο έργο ”The Wave” το οποίο έρχεται στον κυκλικό κόμβο λιμανιού και θα αποτελέσει το έργο ορόσημο της εταιρείας καθώς θα στεγάσει και τα νέα της γραφεία εκεί.

 

 

Μέγαλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν επίσης και η Mercedes η οποία με τη σειρά της παρουσίασε μοντέλα από τη νέα της σειρά.

 

 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Blurred Magazine και την εταιρεία Umbrella Modeling Education Agency.

Μετά το τέλος της επίδειξης ακολούθησε  ένα κομψό afterparty στο BASTETArtisan στη στοά Q City Centre.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »