Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Εταιρεία Quality Group Developments & Investments για τη συνεχή και έμπρακτη στήριξη της προς την πόλη μας


Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Εταιρεία Quality Group Developments & Investments για τη συνεχή και έμπρακτη στήριξη της προς την πόλη μας και αφού, με δική της πρωτοβουλία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Λάρνακας και ανέλαβε την τοπιοτέχνηση των νησίδων της Λεωφόρου Δέσποινας και Νίκου Παττίχη, από τα φώτα τροχαίας στης Πυροσβεστικής μέχρι και τον Κυκλικό Κόμβο παρά τον κινηματογράφο K Cineplex. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που ανταποκρίνεται, εδώ και πολλά χρόνια, μέσω πολυάριθμων ενεργειών φιλανθρωπικού, αθλητικού, ψυχαγωγικού, επιμορφωτικού χαρακτήρα και άλλων, προσφέροντας τόσο στο Δήμο όσο και σε ολόκληρη την πόλη.

 

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια – κάλεσμα του Δήμου Λάρνακας ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβάλλοντος και υλοποιεί ενέργειες για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων  της πόλης σε ευχάριστες διαδρομές, αλλά και σε πνεύμονες πρασίνου.

 

Για καλύτερη επίτευξη των πιο πάνω και με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά προς την πόλη της Λάρνακας, ο Δήμος Λάρνακας δέχεται προτάσεις από Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, Ιδιώτες και Επιχειρήσεις και στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης, για να αναλάβουν τη χρηματοδότηση της τοπιοτέχνησης, καλλωπισμού και συντήρησης πάρκων, κυκλικών νησίδων και άλλων πρασίνων σημείων.

 

Η μέχρι τώρα ανταπόκριση, από Ιδιώτες και Εταιρίες, ήταν μεγάλη και σημαντική. Τέτοιου είδους ενέργειες θεωρούνται άκρως σημαντικές και βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους ίδιους τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

 

Η κοινωνική στήριξη αποτελεί στοιχείο δύναμης της κοινωνίας μας και έτσι η προσπάθεια, να κτίσουμε μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ Φορέων, ιδιωτικών πρωτοβουλιών και κοινωνίας, αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνικής προσφοράς.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »