Breaking News

VTTV: Ανακυκλώνοντας με την ομάδα του «Άγιου Λάζαρου»


Αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, η VTT Vasiliko Ltd (VTTV) συμμετείχε στην εκστρατεία ανακύκλωσης του Κέντρου για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Άγιος Λάζαρος», συμβάλλοντας παράλληλα, στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο στα ενήλικα άτομα με νοητική αναπηρία. Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής εκστρατείας του Κέντρου, η VTTV προέβη στην αγορά ειδικών κάδων ανακύκλωσης αλουμινίου με σκοπό την τοποθέτησή τους σε δημοτικά σχολεία της επαρχίας Λάρνακας.

Στόχος της εκστρατείας, που φέρει τον τίτλο «Έχουμε την ειδική ικανότητα να ανακυκλώνουμε», είναι η εξοικείωση των μαθητών με τη διαδικασία της ανακύκλωσης. Συγκεκριμένα, μέλη του Κέντρου θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στα σχολεία όπου μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων θα διηγηθούν τις εμπειρίες τους, καλώντας τους μαθητές να αναλάβουν δράση. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης του προγράμματος ανακύκλωσης αλουμινίου που εφαρμόζεται από το Κέντρο τα τελευταία δέκα χρόνια.

Σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο και τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα, ο οργανισμός ευχαρίστησε τη VTTV για το ρόλο που διαδραμάτισε στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας. Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η Επίτροπος Περιβάλλοντος, Ιωάννα Παναγιώτου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιάννης Γιαννάκη και άλλοι σημαντικοί κοινωνικοί και περιβαλλοντικοί φορείς.

Μιλώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV, Γιώργος Παπαναστασίου, αναφέρθηκε στη σημασία και τα οφέλη της ανακύκλωσης, τονίζοντας τη συμβολή της στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε πως «η VTTV θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή των πολιτών και ειδικότερα των νέων μας, σε σοβαρά ζητήματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η εταιρεία μας συμβάλλει αφενός στην καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης και αφετέρου στην ενίσχυση των προσπαθειών του Κέντρου που εδώ και μία δεκαετία, δίνει την ευκαιρία σε συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες, να συμμετέχουν σε ποικίλες δράσεις, αξιοποιώντας τις δυνατότητές τους».

Αξίζει να σημειωθεί πως η VTTV εφαρμόζει ένα πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με κεντρικό άξονα τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »