VEREN: Το Κυπριακό Brand αθλητικής ένδυσης για γυναίκες!


Η VEREN είναι το Κυπριακό brand που έχει δημιουργηθεί με πάθος για τη μόδα και τον αθλητισμό που σχεδιάζει και κατασκευάζει ενδύματα γυμναστικής. Η εταιρεία επέλεξε την επωνυμία VEREN η οποία στα λατινικά σημαίνει ‘γενναιότητα’ ώστε να αναδείξει την δύναμη που κρύβει μέσα της η κάθε γυναίκα και να την ταυτίσει με της υψηλής ποιότητας ρούχα που μπορούν να φορεθούν με άνεση κατά την διάρκεια της αθλητικής άσκησης αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας.

 

 

Στόχος της VEREN είναι να συνδυαστεί αμιγώς η μόδα με την γυμναστική μέσα από τα μοντέρνα σχέδια της και την κορυφαία ποιότητα υφασμάτων. Στόχος για τη VEREN είναι να αντιπροσωπεύει τον δυναμισμό όλων των γυναικών στον κόσμο, γυναίκες σαν και εσένα , εμπνέοντας τις και δίνοντας σε αυτές κίνητρο για ένα υγιής τρόπο ζωής και το σημαντικότερο, να νιώθουν αυτοπεποίθηση και  ναι αισθάνονται καταπληκτικά.

Τα designs είναι μοναδικά και εμπνευσμένα από τη σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια της εταιρίας VEREN, Ειρήνη Αρτέμη, όπου η μόδα και η γυμναστική ήταν και είναι το πάθος της.

Τα σχέδια της εταιρείας για την ένδυση περιλαμβάνουν τρεις διαγώνιες γραμμές και δύο τρίγωνα τα οποία σχηματίζουν το τόξο της Ελληνικής Θεάς της γενναιότητας.

Όλα τα ρούχα της συλλογής βρίσκονται στη σελίδα www.veren.eu όπου μπορείτε να κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε.

Η αποστολή σε Κύπρο και Ελλάδα είναι δωρεάν!

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »