Breaking News

Superhome Center: Συνεχίζουν να λειτουργούν Λευκωσία, Λάρνακα αλλά και OnLine


Τα Πολυκαταστήματα Superhome Center Λευκωσίας και Λάρνακας συνεχίζουν να λειτουργούν με ασφάλεια αλλά και με OnLine αγορές Παγκύπρια!
 
Τα Πολυκαταστήματα SuperHome Center ενημερώνουν τους καταναλωτές ότι με βάση το διάταγμα της 12ης Νοεμβρίου τα πολυκαταστήματα σε Λεμεσό και Πάφο θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου.

Τα πολυκαταστήματα SuperHome Center σε Λευκωσία και Λάρνακα συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας προστατεύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προσωπικό και πελάτες τους εντός των πολυκαταστημάτων. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-Shop) του SuperHome Center στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.superhome.com.cy παρέχει σε όλους τους πελάτες Παγκύπρια την δυνατότητα ανέπαφης, σίγουρης και άμεση  αγοράς σε μία γκάμα με περισσότερα από 32,000 προϊόντα DIY & Home Improvement καθώς και Super προσφορών, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα! Επιπλέον η υπηρεσία των τηλεφωνικών παραγγελιών παραμένει επίσης ενεργή από Δεύτερα έως Παρασκευή 08:00-15:00 , στο Παγκύπριο τηλέφωνο 7777 7545.

superhomelogo


Κύριες Ειδήσεις





Translate »