Breaking News

“A Story of Uniqueness” είναι το θέμα της νέας καμπάνιας της Mango για τον Απρίλιο”


  Μια καμπάνια που γιορτάζει την αυθεντικότητα του κάθε ατόμου με το μήνυμα: είμαστε όλοι μοναδικοί! 

 

Η καμπάνια της Mango για τον Απρίλιο μας καλεί, κάτω από τον τίτλο “A Story of Uniqueness”, να γιορτάσουμε την αυθεντικότητα του κάθε ατόμου για την προσωπικότητα και το ταλέντο του. Τη φωτογράφηση των πορτρέτων και την κινηματογράφηση της καμπάνιας ανέλαβε ο Angelo Penetta, ενώ το styling, η Aleksandra Woroniecka.

Η καμπάνια παρουσιάζει διαφορετικές προσωπικότητες που μοιράζονται όμως την ίδια αξία: είναι όλοι τους μοναδικοί. Πρόκειται για επτά ανθρώπους, ηλικίας μεταξύ 20 και 63, οι οποίοι ποζάρουν σε καθημερινές συνθήκες στο πολυπολιτισμικό περιβάλλον της περιοχής Venice Beach, στο Λος Άντζελες.

 

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του πρώτου κεφαλαίου του «Story of Uniqueness», είναι η Λίν Σλέιτερ.  Η 63 fashion blogger, είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Φόρντχαμ στη Σχολή Κοινωνικών Υπηρεσιών και έχει υιοθετήσει ένα εντελώς προσωπικό στυλ ντυσίματος που ταιριάζει στην προσωπικότητά της.  Ξεκίνησε το blog της, «Accidental Icon», επειδή δεν μπορούσε να βρει κανένα blog ή περιοδικό που απευθύνεται σε ανθρώπους που ζουν «φυσιολογική αλλά ενδιαφέρουσα ζωή», αναφέρει στην ανοιξιάτικη καμπάνια του Mango.

«Μου αρέσει να προκαλώ λίγο όταν ντύνομαι για το πανεπιστήμιο. Πάντα σκέφτομαι: τι μπορώ να φορέσω που δεν θα φορούσε κανένας άλλος και θα με κάνει να ξεχωρίζω και ταυτόχρονα οι άλλοι δεν θα το θεωρήσουν ακατάλληλο».  «Μου αρέσει που ένα brand όπως το Mango ήταν πρόθυμο να πάρει το ρίσκο και να γίνει πιο ανοιχτό σε όλους» αναφέρει η Λιν Σλέιτερ.

 

Σκεφτόταν πολύ καιρό να δημιουργήσει ένα blog, αλλά πήρε την απόφαση, όταν τυχαία περνούσε από ένα σημείο όπου γινόταν φωτογράφιση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης το 2014 και την προσέγγισαν οι φωτογράφοι. «Πήγαινα να συναντήσω μία φίλη για μεσημεριανό γεύμα και φορούσα κοστούμι Yohji Yamamoto και κρατούσα τσάντα Chanel. Ξαφνικά όλοι αυτοί οι φωτογράφοι ξεκίνησαν να με φωτογραφίζουν επειδή νόμιζαν ότι ήμουν κάποιο πρόσωπο από τον χώρο της μόδας.  Στη συνέχεια, οι τουρίστες είδαν ό, τι συνέβαινε κι έτσι όλοι άρχισαν να με φωτογραφίζουν» σημείωσε.

 

«Όταν η φίλη μου έφτασε, υπήρχε ένα τεράστιο πλήθος γύρω μου. Γελούσαμε και είπα: “Είμαι τυχαίο είδωλο!” (Accidental Icon)».

 

«Αυτό είναι το όνομα του blog σου, μου είπε η φίλη μου. Έτσι το ξεκίνησα», αναφέρει η Λιν Σλέιτερ.

H Λιν Σλέιτερ έχει περίπου 100.000 ακόλουθους στο Instagram και προωθεί ρούχα νεαρών σχεδιαστών, έχοντας πολλούς Millennials οπαδούς.

 

«Όπου κι αν πηγαίνω, θα βρεθεί πάντα κάποιος στον υπόγειο σιδηρόδρομο, ή σε ένα κατάστημα που θα ζητήσει να βγει μία selfie μαζί μου. Είναι πολύ περίεργο και διασκεδαστικό. Μία υπέροχη περιπέτεια» τόνισε.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »