Breaking News

Start-up & Entrepreneurship Conference


Από την Ιδέα στην Υλοποίηση, στην Επιτυχία

Η Επιχειρηματικότητα θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους μηχανισμούς για την οικονομική ανάπτυξη μέσω της Απασχόλησης, της Καινοτομίας και της Κοινωνικής Πρόνοιας. Αν και ζούμε σε έναν κόσμο με υψηλά ποσοστά ανεργίας, οι φιλοδοξίες και τα όνειρα των νέων που ξεκινάνε το ταξίδι τους, ωριμάζουν και καρποφορούν. Οι νέοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο τις δυνατότητες και δυνάμεις που έχουν, και νιώθουν έτοιμοι να αναλάβουν το τιμόνι της ζωής τους. Η φιλοδοξία τους εστιάζει κυρίως στην προοπτική για το μέλλον και στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους μέσω των τεχνολογικών αλλαγών. Οι νέοι σήμερα, ενδιαφέρονται πραγματικά να συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναζωογόνηση κι ανάπτυξη της Οικονομίας, που με τη σειρά της οδηγεί σε ένα πιο ελπιδοφόρο και βελτιωμένο μέλλον. Μια φρέσκα κι ελκυστική ιδέα δεν μπορεί ποτέ να είναι αρκετή, όμως. Κάθε πρωτοποριακή σύλληψη πρέπει να συνοδεύεται από σωστό, αναλυτικό σχεδιασμό, επιχειρηματικό πλάνο και στρατηγική Μάρκετινγκ.

Το συνέδριο “Start-up & Entrepreneurship” διοργανώνεται για πρώτη φορά, την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, στη Λευκωσία. Στόχος του είναι να ενημερώσει τους νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Επιτυχημένοι επιχειρηματίες, σύμβουλοι επιχειρήσεων και αναγνωρισμένοι μάνατζερ από διάφορους τομείς της αγοράς, μοιράζονται τις γνώσεις κι εμπειρίες τους και συμβάλλουν στο να έρθει το ακροατήριο ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση της δικής του ιδέας, με σκοπό την επιτυχία και φυσικά, την κερδοφορία.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί πολύ εποικοδομητική συζήτηση με μέντορες που εξειδικεύονται ως accelerators, από την Κύπρο και το εξωτερικό. Οι συγκεκριμένοι σύμβουλοι θα αναλύσουν το ρόλο που κατέχουν στις νεοφυείς επιχειρήσεις και θα παρουσιάσουν το πώς είναι σε θέση να βοηθήσουν τους φιλόδοξους νέους ώστε να προσελκύσουν επενδυτές, αλλά και να μετατρέψουν τις καινοτόμες ιδέες τους -από τα χαρτιά στην πράξη- σε πετυχημένες start-ups.

Ακροατήριο Συνεδρίου
Το Συνέδριο απευθύνεται προς: start-ups entrepreneurs, ερευνητές, απόφοιτους πανεπιστημίων, φοιτητές, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα ή να δημιουργήσουν τη δική τους νεοφυή επιχείρηση, ανεξάρτητα από τα κεφάλαια που σκοπεύουν να επενδύσουν και ασχέτως εάν είναι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας ή διαθέτουν εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Θεματολόγιο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής, εδώ

Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ.
Χορηγός: G.A.P. Vassilopoulos Group
Υποστηρικτής: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, περιοδικό Gold και ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »