Ria Court 74: Δυάρια διαμερίσματα από €109.000 + ΦΠΑ


Το νέο οικιστικό του έργο, το “RIA COURT 74”, ανακοίνωσε ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης, προσφέροντας διαμερίσματα ίσως στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς, ξεκινώντας από €109.000 + ΦΠΑ για διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων.

Μονάρια, δυάρια, τριάρια και οροφοδιαμερίσματα
Το νέο εξαώροφο οικιστικό έργο «RIA COURT 74» θα βρίσκεται στην οδό Πέτα (έναντι Πυροσβεστικού σταθμού), στη Λάρνακα και θα αποτελείται από δέκα πολυτελή διαμερίσματα των ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων.

Συγκεκριμένα ο 1ος και 2ος όροφος θα αποτελούνται από δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων, ο 3ος και 4ος όροφος θα αποτελούνται από δύο διαμερίσματα, ένα διαμέρισμα του ενός υπνοδωματίου και ένα διαμέρισμα των δύο υπνοδωματίων.

Οι δύο τελευταίοι ορόφοι, δηλαδή ο 5ος και 6ος, θα αποτελούνται από δύο τριάρια οροφοδιαμερίσματα με ευρύχωρες καλυμμένες βεράντες και τρία μπάνια στο κάθε ένα διαμέρισμα.

riacourt

Η θέα στον τελευταίο όροφο
Να σημειωθεί ότι το πολυτελές τριάρι οροφοδιαμέρισμα στον 6ο όροφο αποτελεί ιδανική επιλογή για εκείνον που ενδιαφέρεται  να αποκτήσει ένα διαμέρισμα με διαμπερείς βεράντες, όπου θα απολαμβάνει την απρόσκοπτη θέα της πόλης, της Αλυκής Λάρνακας και του Σταυροβουνίου.

riacourt3

 

Ταυτόχρονα ο αγοραστής του 6ου ορόφου θα απολαμβάνει αποκλειστική χρήση της ταράτσας (roof garden), με όλες τις ανέσεις, όπως barbeque, πάγκο εργασίας, ξεχωριστό δωμάτιο μπάνιου και αποθηκευτικό χώρο.

Σε κάθε διαμέρισμα ανήκει ένας ιδιωτικός  χώρος στάθμευσης καθώς και μια ευρύχωρη αποθήκη στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

riacourt2

 

Σε κομβικό σημείο της Λάρνακας, κοντά στο Metropolis Mall
Αξιοσημείωτο είναι ότι το “RIA COURT 74” θα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο της Λάρνακας, αφού από εκεί οι εκλεκτικοί αγοραστές θα έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες, τράπεζες, σχολεία, καταστήματα, υπεραγορές, νοσοκομεία, στο Metropolis Mall, που απέχει μόλις 3 λεπτά οδικώς από το έργο, καθώς και εύκολη πρόσβαση προς Λευκωσία, Λεμεσό και Ελεύθερη Αμμόχωστο.

riacourt4

 

Το έργο είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης μελέτης της επαγγελματικής ομάδας του Ομίλου Πανίκκος Λειβαδιώτης και προορίζεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2020 και να αποπερατωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Ο Όμιλος καλεί τους ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία του στο τηλ 24 828 000 ή μέσω mail στο info@livadiotis.com. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.livadiotis.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »