Breaking News

REGIS: Καταστήματα σε όλες τις πόλεις


65 χρόνια από την πρώτη γνωστή σε όλους

Ποιος δεν θυμάται και δεν απολαμβάνει ακόμη την γνωστή «πλάκα» και το χωνάκι Agrino… Η κυπριακή βιομηχανία παγωτού REGIS γιορτάζει 65 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στο κοινό απολαυστικών και δροσιστικών προϊόντων.

Στα πλαίσια έκθεσης που διοργανώνει από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Kαϊμακλίου «Μύλοι», η REGIS κάνει μια αναδρομή στην 65χρονη πορεία της. Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε στις 14 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Regis Τάκης Πρωτοπαπάς στο InBusinessNews, βαθιά συγκινημένος: «Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη να σου λένε πως ‘μας αναγιώσατε’. Οφείλουμε να διατηρήσουμε στο ίδιο υψηλό επίπεδο την ποιότητα των προϊόντων μας». Στόχος της εταιρείας είναι να υπάρχει τουλάχιστον μία παγωταρία Regis σε κάθε επαρχία για να απολαμβάνει το κοινό σε ένα σημείο ολόκληρη την γκάμα των αγαπημένων του παγωτών.

Στην έκθεση, που θα είναι ανοικτή για το κοινό μεταξύ των ωρών 10:00-13:00 και 16:00-20:00, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν σημαντικά εκθέματα που αφορούν την ιστορία της REGIS, όπως παλιό διαφημιστικό υλικό, συσκευασίες και άλλα πολλά, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν διαδραστικές δραστηριότητες για παιδιά και φυσικά άφθονο παγωτό.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »