Quality Group & SunnySeeker Hospitality παρουσίασαν το Executive Residency by Best Western στην πόλη μας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Radisson Blu η συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν από κοινού οι εταιρείες Quality Group και SunnySeeker Hospitality, κατά την οποία ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία μεταξύ των 2 εταιρειών και της  Best Western Hotels. Η νέα στρατηγική συνεργασία θα έχει ως αφετηρία τη δημιουργία του πρώτου Executive Residency by Best Western στην Κύπρο και θα φέρει την ονομασία Zenon.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για την πόλη μας αφού μετά τη λειτουργία του πρώτου Radisson Blu στην Κύπρο, άλλη μια μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων του εξωτερικού επιλέγει (μέσα από τη συνεργασία της Quality Group και SunnySeeker Hospitality) την πόλη μας ως αφετηρία για να επενδύσει στο νησί μας.

Στη διάσκεψη τύπου έδωσαν το παρών τους ο Δήμαρχος Λάρνακας κος Ανδρέας Βύρας, ο πρόεδρος του ΕΒΕΛ κ. Γιώργος Σταύρου, τοπικοί φορείς και εκπρόσωποι ΜΜΕ.

Κατά την διάσκεψη Τύπου, ο CEO της Quality Group, κ. Σάββας Κάκος, με έμφαση ανέφερε: “Ότι είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνεται ακόμη μια συνεργασία με μια μεγάλη Παγκόσμια αλυσίδα ξενοδοχείων, η δεύτερη στη σειρά για την εταιρεία μας. Ο κ. Κάκος αναφέρθηκε στη φιλοσοφία που ακολουθεί πλέον η εταιρεία Quality Group στον τομέα της φιλοξενίας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μετά την κρίση του 2013 η εταιρεία αφουγκραζόμενη την Παγκοσμιοποίηση αναγκάστηκε να στρέψει την προσοχή της και τομείς που ποτέ δεν υπήρχαν στο επιχειρηματικό μας μοντέλο και ένας σημαντικός τομέας ήταν η φιλοξενία. 

Ο κ. Κάκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιλογή της εταιρείας να επιλέγει τη Λάρνακα για τις επενδύσεις της αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η Λάρνακα είναι το ”next big thing” της Κύπρου και οφείλουμε όλοι οι τοπικοί φορείς να στηρίξουμε την πόλη μας και να την πάρουμε εκεί που της αξίζει”.  

To λόγο στη συνέχεια πήρε η εκπρόσωπος της Best Western κ. Κατερίνα Κυριακοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία δηλώνοντας: “Ότι είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνουμε σήμερα τη συνεργασία μας με τις εταιρείες Quality Group & SunnySeeker Hospitality. Στην τοποθέτηση της αναφέρθηκε στην εταιρεία και την παρουσία της που έχει ανά το παγκόσμιο και δήλωσε ότι ως Best Western είναι με ιδιαίτερη χαρά που θα συμβάλουμε και εμείς στην περαιτέρω ανάπτυξη αλλά και στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας με το πρώτο Executive Residency by Best Western στην Κύπρο”. 

Τρίτος το λόγο πήρε ο CEO της SunnySeeker Hospitality κ. Μάριος Πολυβίου ο οποίος στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε κυρίως στην επιλογή της Λάρνακας ως αφετηρία για τα Best Western Hotels στην Κύπρο αλλά και στο επιχειρηματικό μοντέλο που θα είναι βασισμένο το νέο απόκτημα της πόλης μας.

Ο κ. Πολυβίου ανέφερε: “H ότι η επιλογή έγινε κυρίως λόγω της ανάγκης για περισσότερα και εξειδικευμένα ξενοδοχειακά προϊόντα στην πόλη του Ζήνωνα μας προέτρεψε στο να αναζητήσουμε ένα δυνατό, Παγκόσμιο brand που θα μας εμπιστευόταν.Η Best Western Hotels με έδρα τις ΗΠΑ είναι ένας ξενοδοχειακός κολοσσός με 4000 ξενοδοχεία και Motels σε όλο τον κόσμο. Η σειρά Executive Residency by Best Western με το μοντέλο ”Home Away from Home” είναι ειδικά σχεδιασμένη να προσφέρει ανέσεις με στυλ και υψηλή εξυπηρέτηση για τον ταξιδιώτη για μικρά η μεγάλα διαστήματα. Με βασικό σλόγκαν ”feel right at home” το Executive Residency by Best Western, θα αποτελέσει το πρώτο Service Apt Hotel στην Κύπρο”. 

 

Λίγα λόγια για την Best Western και τη νέα επένδυση στην πόλη μας

Το Best Western Hotels & Resorts  είναι μια παγκόσμια βραβευμένη ομάδα ξενοδοχείων η οποία βρίσκεται σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές που προσφέρουν διαμονή για όλους τους τύπους πελατών.

Με στρατηγική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης μας το 1ο Executive Residency by Best Western έρχεται να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το κέντρο της Λάρνακας και να προσδώσει ποιότητα στον τομέα της φιλοξενίας. Το  Best Western θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μας και συγκεκριμένα στη Ζήνωνος Κιτεώς μόλις 100μ από την παραλία των Φοινικούδων, 10 λεπτά από το Αεροδρόμια Λάρνακας και στην καρδιά του εμπορικού κέντρου.

Πρόκειται για ένα 14όροφο κτίριο που θα απαρτίζεται από 45 διαμερίσματα πρώτης κατηγορίας όπου οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύουν πανοραμική θέα στη θάλασσα από τα δωμάτια τους.

Χαρακτηριστικά του έργου:

  • Στούντιο & διαμερίσματα ενός ή δυο υπνοδωματίων
  • Καφετέρια
  • Λόμπι
  • Τριώροφο παρκινγκ
  • Σπα
  • Πισίνα στον 4ο όροφο

Δείτε πιο κάτω σχετικό φωτογραφικό υλικό

 

 

  



Κύριες Ειδήσεις





Translate »