Breaking News

Qatar Airways: Νέοι προορισμοί και περισσότερες πτήσεις


Η Qatar Airways, λειτουργεί καθημερινές πτήσεις από το Αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Αεροδρόμιο της Ντόχας στο Κατάρ, Hamad International Airport

Γεύμα εργασίας για τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, διοργάνωσε η Qatar Airways στο αεροδρόμιο Λάρνακας, , θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την στήριξη αλλά και την πολύτιμη βοήθεια έτσι ώστε σήμερα η εταιρεία να προσφέρει 12 πτήσεις εβδομαδιαίως από τη Λάρνακα προς Ντόχα.

Η Qatar Airways θεωρείται μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες και όπως αναφέρθηκε, στόχος της είναι η ένταξη στο πτητικό της πρόγραμμα περισσότερων πτήσεων αλλά και νέων προορισμών. Οι νέοι προορισμοί αντιπροσωπεύουν την αυξημένη ζήτηση επιβατικής κίνησης και όπως τονίστηκε στο γεύμα από εκπροσώπους της εταιρείας η κυπριακή αγορά κατέχει σημαντική θέση στο δίκτυο των πτήσεών της εταιρείας, κάτι που ενισχύεται και από τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης στο προσεχές μέλλον.

Παρόντες στο γεύμα ήταν και εκπρόσωποι της Hermes Airports οι οποίοι τόνισαν πως είναι εκεί για να στηρίξουν τις όποιες προσπάθειες γίνονται για περαιτέρω ενίσχυση της συνδεσιμότητας της Κύπρου.

Η Qatar Airways, λειτουργεί καθημερινές πτήσεις από το Αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Αεροδρόμιο της Ντόχας στο Κατάρ, Hamad International Airport.

Οι πτήσεις, γίνονται με στόχο να καλυφτούν οι ανάγκες του επιβατικού κοινού για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής.

Επίσης οι πτήσεις από Κύπρο προσφέρουν στους επιβάτες μεγαλύτερη προσβασιμότητα σε περισσότερους από 150 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, μέσω του Αεροδρομίου Hamad International.

Η Qatar Airways, είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, και είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες και η οποία λειτουργεί έναν από τους νεότερους στόλους αεροσκαφών στον κόσμο. Στο 19ο έτος λειτουργίας της η Qatar Airways διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο 190 αεροσκαφών και επισκέπτεται περισσότερους από 150 κύριους business και leisure προορισμούς σε έξι ηπείρους.

Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία cargo στον κόσμο, που εξυπηρετεί περισσότερους από 50 αποκλειστικούς εμπορευματικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του κόμβου της Ντόχα, ενώ παράλληλα παραδίδει εμπορεύματα σε περισσότερους από 150 business και leisure προορισμούς παγκοσμίως, με 190 αεροσκάφη. Ο στόλος της Qatar Airways Cargo περιλαμβάνει 8 Airbus 330Fs, 10 εμπορευματικά Boeing 777 και δύο εμπορευματικά Boeing 747.

Τέλος, είναι μια πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία, στην οποία απονεμήθηκαν τα βραβεία World’s Best Business Class, Best Business Class Airline Lounge και Best Airline Staff για τη Μέση Ανατολή στα γνωστά World Airline Awards για το 2016, τα οποία διοργανώνονται από αναγνωρισμένους διεθνείς οργανισμούς αξιολόγησης αερομεταφορών, όπως η Skytrax.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »