Breaking News

Premier Club από την Τράπεζα Κύπρου


Oι πελάτες στο επίκεντρο των προσπαθειών της

Το πελατολόγιο με ψηλά εισοδήματα και ψηλές καταθέσεις έχει τις δικές του προτιμήσεις και τις δικές του τραπεζικές ανάγκες. Γι’ αυτό και η Τράπεζα Κύπρου δημιούργησε το Premier Club, τον Νοέμβριο του 2014 με κυριότερο στόχο την διαφοροποίηση και αναβάθμιση της εμπειρίας και συνεργασίας με την Τράπεζα.

Μιλώντας στο InBusinessNews, η Στέλλα Μουρουζίδου Δάμτσα, διευθυντρια του Premier Banking & Strategy της Τράπεζας Κύπρου, υπογράμμισε ότι το Club παρουσιάζει πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς οι ίδιοι οι πελάτες προσεγγίζουν και εκφράζουν την επιθυμία τους να ενταχθούν σε αυτό και να συμμετέχουν στα προνόμια που προσφέρονται, γεγονός που οδήγησε σε μια αύξηση των καταθέσεων της κατηγορίας αυτής, για το 2016, της τάξης του 14%.

Στο Premier Club μπορούν να ενταθούν όσοι πελάτες διατηρούν καταθετικά υπόλοιπα πέραν των €75.000 και να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που προσφέρονται. Ανάμεσα σε άλλα έχουν την ευκαιρία να εξυπηρετούνται από Προσωπικό Λειτουργό Εξυπηρέτησης με τον οποίο συζητούν τα τραπεζικά τους θέματα και ενημερώνονται για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Τράπεζας που τους ενδιαφέρουν.

Επίσης οι Premier πελάτες της Τράπεζας Κύπρου, απολαμβάνουν χαμηλότερες τραπεζικές χρεώσεις σε συγκεκριμένες τραπεζικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα, μεταξύ άλλων, μπορούν να επιλέγουν οποιαδήποτε κάρτα American Express της Τράπεζας Κύπρου με δωρεάν συνδρομή και μειωμένο χρεωστικό επιτόκιο.

Ακόμη δικαιούνται να διατηρούν τρεχούμενο λογαριασμό με όριο χωρίς να επιβαρύνονται με έξοδα διαχείρισης αλλά ούτε και χρέωσης για την αποστολή της κατάστασης του λογαριασμού τους.

Τα διάφορα προνόμια που προσφέρονται μεταφράζονται σε ένα σημαντικό χρηματικό όφελος, το οποίο οι πελάτες εξοικονομούν ετησίως. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περιόδους χαμηλών επιτοκίων στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη, οι χαμηλότερες τραπεζικές χρεώσεις είναι πολύ σημαντικές.

Ακόμη οι πελάτες του Premier Club επωφελούνται, κατά καιρούς, από διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα. Σύμφωνα με την κ. Μουρουζίδου-Δάμτσα πρόσφατα προσφέρθηκε η Premier κατάθεση με επιτόκιο 2.15% και δικαίωμα ανάληψης μέχρι και 30% του ποσού πριν από τη λήξη. Το προϊόν αυτό προσφέρθηκε για περιορισμένο χρονικό διάστημα και προσέλκυσε εντυπωσιακό αριθμό καταθέσεων.

Ακόμη, τα μέλη του Premier Club που είναι εγγεγραμμένοι συνδρομητές στην 1bank έχουν προτεραιότητα καθώς το τηλεφώνημά τους, αναγνωρίζετε αυτόματα και διοχετεύεται άμεσα σε Λειτουργό Εξυπηρέτησης. Έχουν επίσης προτεραιότητα στην αξιολόγηση των αιτήσεων τους για νέες ή υφιστάμενες πιστωτικές διευκολύνσεις.

Προσφέρονται και άλλα προνόμια, όπως η εγγραφή τους με χαμηλότερη συνδρομή στα προγράμματα του Αθλητικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου.

Κάθε χρόνο, το Premier Club οργανώνει εκδηλώσεις στις οποίες καλούνται οι πελάτες αυτοί οι οποίοι και μπορούν να έλθουν σε άμεση και απευθείας επικοινωνία με τη Διοίκηση της Τράπεζας.

Η Τράπεζα Κύπρου επιδιώκει να είναι κοντά στους Premier πελάτες της στις σημαντικές στιγμές της ζωής τους αλλά και σε αυτές των παιδιών τους. Γι’ αυτό και αναγνωρίζοντας τις τραπεζικές τους ανάγκες, στοχεύει στην προσφορά αναβαθμισμένων προϊόντων και υπηρεσίων.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »