Breaking News

Οι μπάρες υγείας του Ονειροπωλείου κάνουν θραύση (pics-vid)


Ιδανικές για άτομα που ασχολούνται με γυμναστική και υγιεινή διατροφή

Πολλές φορές μια επιχειρηματική ιδέα μπορεί να εντυπωσιάσει και παράλληλα να αποκτήσει το κοινό της ειδικά όταν αφουγκράζεσαι τις τάσεις της εποχής.

Μια τέτοια καινοτομία είναι οι μπάρες υγείας του καταστήματος Ονειροπωλείο που βρίσκεται στη λεωφόρο Φανερωμένης. Η εμπειρία που κουβαλάει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος (κος Λάζαρος Αντωνιάδης) στο εμπόριο του δίνει την ευχέρεια να βλέπει τις τάσεις και δημιουργεί προϊόντα κομμένα ραμμένα στις ανάγκες του καταναλωτή.

Το Ονειροπωλείο προσφέρει στον καταναλωτή μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όμως παράλληλα έχει δημιουργήσει και τα δικά του προϊόντα που φέρουν την ετικέτα του καταστήματος. Ένα εξ αυτών και οι μπάρες υγείας οι οποίες παρασκευάζονται από τον ίδιο τον κ. Λάζαρο Αντωνιάδη.

img_9561

Χρησιμοποιώντας αγνά υλικά όπως χαρουπόμελο, μέλι, βιολογική βρώμη, βιολογική σταφίδα κ.α το Ονειροπωλείο κατάφερε να δημιουργήσει αυτό το μοναδικό προϊόν το οποίο με βάση τα συστατικά του έχει και χρήσιμες λειτουργίες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Δείτε τη διαδικασία παραγωγής

 

Ιδανικές για άτομα που ασχολούνται με γυμναστική και υγιεινή διατροφή

Οι μπάρες υγείας του Ονειροπωλείου αποτελεί ιδανικό σνακ για τα άτομα που ασχολούνται με την υγιεινή διατροφή, τον αθλητισμό και για μικρά παιδιά. Αποτελεί υποκατάστατο ενός σνακ με λιγότερες φυσικά θερμίδες και για αυτό το λόγο έχει αποκτήσει τους φανατικούς του καταναλωτές.

Το κατάστημα Ονειροπωλείο βρίσκεται στη Λεωφόρο Φανερωμένης ακριβώς απέναντι από το Coffee Island και είναι ανοικτό καθημερινά μέχρι τις 10:00 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του καταστήματος στο facebook.

dsc08961-small

dsc08972-small

dsc08974-small

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »