O Όμιλος Ιακώβου βραβεύει τους Αριστούχους φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 η Τελετή Βράβευσης των Αριστούχων Φοιτητών/τριών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2020 -2021. Κατά την έναρξη της τελετής, ο Κοσμήτορας της Σχολής Καθηγητής Χαράλαμπος Δ. Χαραλάμπους, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή των βραβείων στους βραβευθέντες φοιτητές και φοιτήτριες.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν από εκπροσώπους των χορηγών, τον Κοσμήτορα και τους Προέδρους/Αντιπροέδρους των Τμημάτων της Σχολής Αν. Καθηγητή Χρυστόστομο Νικόπουλο (ΗΜΜΥ), Καθηγήτρια Θεοδώρα Κυράτση (ΜΜΚ), Αναπληρωτή Καθηγητή Δημήτριο Λουκίδη (ΠΜΜΠ) και Αναπληρωτή Καθηγητή  Ανδρέα Σαββίδη (ΑΡ).

Ο Όμιλος Ιακώβου, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, έχει συνεισφέρει το χρηματικό ποσό των €2000, επιβραβεύοντας την υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση των πρωτευσάντων φοιτητών κάθε έτους για κάθε Τμήμα.

Οι φοιτητές οι οποίοι βραβεύθηκαν κατά τη Τελετή Βράβευσης Αριστούχων Φοιτητών/τριων Πολυτεχνικής Σχολής είναι οι Πρόδρομος Πηγιώτης από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος, Δημήτρης Νικολάου από το Τμήμα Αρχικεκτονικής, Aaron Gatt από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Ανδρέας Μακρίδης από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με το ποσό των €500 έκαστος.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »