O κ. Βασίλης Αρτεμίου μιλά για τις υπηρεσίες της Seven Property Group


Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και οργάνωσης του προσωπικού και των συνεργατών της εταιρείας, είναι στη διάθεσή σας προσφέροντας σας κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη του ακινήτου σας.

Στην Seven Property Group, εξειδικευμένα τμήματα είναι σε θέση να καλύψουν επαγγελματικά όλες τις υποστηριζόμενες υπηρεσίες που παρέχονται.

Μια νεανική ομάδα καθοδηγούμενη από τον Βασίλη Αρτεμίου (Ιδρυτή της εταιρείας) προσφέρει στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα των ακινήτων και η μέχρι τώρα πορεία της πολύ απλά δείχνει αποτελεί ένα από τα δυνατά ονόματα στον τομέα στην πόλη μας.

 

O Managing Director της εταιρείας κ. Βασίλης Αρτεμίου ενημερώνει:

 

Γιατί κάποιος να επιλέξει τη Seven Property Group για τη διαχείριση ακινήτου;

Seven Property Group #videosΣειρά από σύντομα ενημερωτικά βίντεο σε εβδομαδιαία βάση με απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα του κόσμου.4- Γιατί κάποιος να επιλέξει την εταιρεία σας για την διαχείριση ενός κτιρίου;#sevenpropertygroup #diaxirisiakiniton #services

Posted by Seven Property Group on Monday, July 31, 2017

 

Ποιο είναι το όφελος της ανάληψης της διαχείρισης ενός κτηρίου από μια εταιρεία διαχείρισης;

Seven Property Group #videosΣειρά από σύντομα ενημερωτικά βίντεο σε εβδομαδιαία βάση με απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα του κόσμου.3- Πιο είναι το όφελος της ανάληψης της διαχείρισης ενός κτιρίου από μια εταιρεία διαχείρισης;#sevenpropertygroup #diaxirisiakiniton #services #

Posted by Seven Property Group on Tuesday, July 11, 2017



Κύριες Ειδήσεις





Translate »