NEWZOE Developers: Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες του έργου Academia Tower – Έτοιμο show room για ξεναγήσεις


Το νέο έργο της NEWZOE Developers βρίσκεται σε μια προνομιακή περιοχή στο κέντρο της πόλης, κοντά στην Αμερικανική Ακαδημία.

Το Academia Tower είναι  7 ορόφων με ισόγειο καλυμμένο χώρο στάθμευσης και roof garden. Οι πρώτοι 5 όροφοι φιλοξενούν από τρία διαμερίσματα, 2 υπνοδωματίων σε κάθε όροφο και ο έκτος όροφος τρία διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων, εκ των οποίων όλα διαθέτουν κατασκευή υψηλής ποιότητας εναρμονισμένα με τις τελευταίες μεθόδους ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α.

 

 

Ο νότιος προσανατολισμός του έργου σημαίνει ότι τα διαμερίσματα είναι φωτεινά και ευάερα.

Όλα τα διαμερίσματα σε αυτό το έργο αποτελούνται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, 2/3 υπνοδωμάτια (master με ιδιωτικό ντους), κύριο μπάνιο και καλυμμένη βεράντα που στο μέλλον θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά (δηλ. Γραφείο).

 

 

Τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου που βρίσκονται στον 6ο όροφο έχουν το δικό τους roof garden στον 7ο όροφο το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη της Λάρνακας.

Δύο από τα τρία διαμερίσματα στον τελευταίο όροφο επωφελούνται επίσης από τη μέτρηση καθαρών ηλιακών συλλεκτών, προσφέροντας στον υποψήφιο αγοραστή ένα επιπλέον οικονομικό κίνητρο.

Όλα τα διαμερίσματα θα διαθέτουν σύστημα εισόδου θυρών ήχου και βίντεο και τηλεχειριστήριο για αυτόματο άνοιγμα μπάρας για ενοικιαστές.

 

 

Το Academia Tower βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της Λάρνακας. Μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή πίσω από το σχολείο της Αμερικανικής Ακαδημίας, που παρέχει την ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση στο σχολείο και κοντά σε ανέσεις.

Το έργο Academia Tower αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία τόσο για αγορά μόνιμης κατοικίας όσο και  μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία που μπορεί να δημιουργήσει εισόδημα 5% από ετήσια ενοίκια και έως και 9% για βραχυπρόθεσμα ενοίκια.

Η εταιρεία ενημερώνει το κοινό ότι είναι στη διάθεση του έτοιμο διαμέρισμα (show apt). Για διευθέτηση ξενάγησης στο έργο μπορείτε να επικοινωνείτε στο 24 822700

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »