Breaking News

Megabet Plus: Στηρίζει το Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών


Την Κυριακή 10/11/19 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθών Λάρνακας στο ξενοδοχείο Sun Ηall.

 

 

Σε όλους τους παρευρισκόμενους δόθηκαν τσαντουλες με ιδιαίτερα & ευλογημένα δωράκια (εικόνα , λαδάκι & λιβάνι του Αγίου Λαζάρου) ευγενική προσφορά του CEO της Megabet Plus κ. Λάζαρου Φιλίππου, ο οποίος είναι κτήτορας του Νέου Ιερού Ναού “Το Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου” στη Δρομολαξιά.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά σε αυτό το νέο Εξωκκλήσι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Λάζαρο, για να γνωρίσει περισσότερος κόσμος την ύπαρξη αυτού του όμορφου Ναού που περιβάλλεται με όμορφους κήπους & πάρκο.

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βυρας και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθων κ. Αβραάμ Λουκά.

Η διευθύντρια του Νεφρολογικού Τμήματος του νοσοκομείου Λάρνακας, κ. Παναγιώτα Λουκαΐδου σε ομιλία της αναφέρθηκε στα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεφροπαθείς στη Λάρνακα, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται σε 120 άτομα που δέχονται αιμοκάθαρση και ενημέρωσε το κοινό πως μπορει να γίνει πρόληψης για να προστασία των νεφρών.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου στην Λάρνακα κ. Λελλα Αγαθού σε χαιρετισμό της αναφεραι ότι η παρουσία, η προσφορά και η αγάπη του κοινού είναι που ενισχύουν τη θετική προσφορά και τους στοχους του Συνδέσμου που είναι η οικονομική υποστήριξη προς τον Κύπριο άπορο νεφροπαθή, η προώθηση έργων που αποσκοπούν στην βελτίωση της ζωής και των συνθηκών θεραπείας των Νεφροπαθών γενικά και η απόκτηση του καλύτερου δυνατού εξοπλισμού που εξυπηρετεί, επίσης, και τους ασθενείς της ελεύθερης Αμμοχώστου.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »