Breaking News

Megabet Plus: Διεύθυνση και προσωπικό στο 3ο Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας


Περισσότεροι από 9.000 δρομείς συμμετείχαν στον 3ο Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και η Megabet Plus συμμετείχε με έντονη παρουσία καθώς ο Chairman, κ. Νίκο Λακονίκο και ο CEO, κ. Λάζαρος Φιλίπου παρευρέθηκαν και έτρεξαν μαζί με το προσωπικό της εταιρείας.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λάρνακας «εξέφρασε ικανοποίηση για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός που διεξάγεται στην πόλη του Ζήνωνα» και πρόσθεσε ότι «αποδείξαμε στην πράξη ότι η Λάρνακα όχι μόνο δεν υπολείπεται κάτι από τις υπόλοιπες πόλεις, αλλά μπορεί να καταστεί πρωταγωνιστής σε τέτοιου μεγέθους αθλητικά γεγονότα».

Η εκκίνηση του Μαραθωνίου δόθηκε στις 8 το πρωί από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα ενώ στις 10.30 είχε δοθεί η εκκίνηση του αγώνα των 10χλμ. Στις 11.45 έγινε ο αγώνας των 5χλμ και στις 1:00 το μεσημέρι έγινε ο αγώνας δρόμου 1χλμ. για χιλιάδες παιδάκια με τη συνοδεία των γονέων τους.

Στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας παρευρέθηκε και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Κλέλια Βασιλείου, ενώ παρέστησαν και οι Επίτροποι Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου και Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκης.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »