Breaking News

Mazzo Food & Bar: O νέος χώρος που συνδυάζει εστιατόριο & bar εντυπωσιάζει το κοινό της πόλης


Το Mazzo Food & Bar μας συστήθηκε το Δεκέμβριο σαν η νέα πρόταση στην οδό Κλεάνθη Καλογερά η οποία ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε στο όμορφο στενό δρομάκι της πόλης μας.

Θα αναρωτηθείς για ποιο κενό μιλάμε; Αυτό του φαγητού και για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι, του ποιοτικού φαγητού κάτι που έλειπε από την περιοχή.

Το Mazzo Food & Bar αποτελεί μια All Day επιλογή καθώς σερβίρει από νωρίς το απόγευμα ποιοτικό καφέ και το βράδυ μπορείς να απολαύσεις τα μοναδικά του signature cocktails και φυσικά τις ποιοτικές γευστικές του επιλογές. Όλα αυτά συνοδεύονται με πολύ προσεγμένη μουσική η οποία τα Σαββατοκύριακα αναλαμβάνουν γνωστοί guest Dj,s όπου σε κρατάνε σε χαλαρό mood μέχρι τις 11:30 και μετά σε παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς μέχρι αργά το πρωί…

 

ο απόλυτος συνδυασμός εστιατορίου & Βar 

 

Το μενού του φαγητού, ψαγμένο με επιλογές έτοιμες να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και όλες τις ορέξεις. Μπορείς να επιλέξεις από τα κυρίως πιάτα του όπου θα βρεις fusion επιλογές, tapas, platters, σαλάτες κ.α

Αν είσαι λάτρης της παράξενης κουζίνας και σου αρέσει να δοκιμάζεις περίεργες γεύσεις τότε θα βρεις πολλές επιλογές που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα προκαλέσουν να τα δοκιμάσεις.

 

To Larnaka Going Out προτείνει… 

Για να ξεκινήσεις...

σου συστήνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη τo Sesame Halloumi with Tomato Marmalade και σίγουρα θα παραγγείλετε και 2η δόση.

 

θα συνεχίσεις με το Chicken with Mushrooms…

 

Θα τα συνοδεύσεις…με κάποιο απ’ τα signature cocktails που φτιάχνουν οι έμπειροι barmen του 

 

Την πιο πάνω γευστική εμπειρία έρχεται να εμπλουτίσει ο χώρος του Mazzo Food & Bar ο οποίος…

είναι ένας νέος ζεστός χώρος, σε ένα αναπαλαιωμένο διατηρητέο κτίσμα, όπου συνδυάζει το παλιό με το μοντέρνο, με όμορφες πινελιές κλασσικής αρχιτεκτονικής που σε κερδίζει από τη στιγμή που θα εισέλθεις στο χώρο.

 

To Mazzo Bar & Food ήρθε για να εντυπωσιάσει και να καταστεί το πιο διαφοροποιημένο εστιατόριο-bar, της πόλης μας!
Για κρατήσεις καλέστε στο τηλ. 24-644454
Κλεάνθη Καλογερά 24.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή 4μ.μ – 2π.μ


Κύριες Ειδήσεις





Translate »